18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Black Panther: Wakanda Forever – Δείτε το νέο καταιγιστικό trailer που εκτοξεύει την αδρεναλίνη σας στα ύψη!

    Χωρίς αμφιβολία, το Wakanda Forever, το οποίο αποτελεί τη συνέχεια του εξαιρετικά πετυχημένου Black Panther συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο αναμενόμενες και πολλά υποσχόμενες ταινίες της φετινής χρονιάς. Με σχεδόν ένα μήνα να υπολείπεται για το release της νέας ταινίας, η Marvel θέλησε να γλυκάνει την αναμονή μας με ένα ακόμη trailer που είναι βέβαιο ότι θα εκτοξεύσει την αδρεναλίνη σας στα ύψη!

    Αν και το πρώτο trailer του Wakanda Forever που είδαμε το καλοκαίρι ήταν ουσιαστικά μια επίκληση στο συναίσθημα, το πιο πρόσφατο trailer ρίχνει το βάρος σε ματιές στην πλοκή της πολυαναμενόνης ταινίας. Μάλιστα, το trailer μάλλον μας λύνει την απορία για το ποιος ή καλύτερα ποια θα είναι o νέος (ή νέα) Black Panther, ενώ παράλληλα έχουμε την ευκαιρία να εντρυφήσουμε καλύτερα στον villain, Namor, Βασιλιά των Talocan, ο οποίος επιστρέφει στη στεριά για να εκδικηθεί τη Wakanda, το κρυμμένο high-tech βασίλειο της Αφρικής που παλεύει να ξεπεράσει τον χαμό του ηγέτη του. Όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς το trailer είναι αρκετά αποκαλυπτικό και μάλιστα μας δίνει τη δυνατότητα να πάρουμε μια γεύση και από την Iron Man στολή της Iron Heart. Το Black Panther: Wakanda Forever είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου και ας αφήσουμε καλύτερα το trailer να μιλήσει…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles