19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Black Shark 5 & 5 Pro – Παγκόσμιο launch για το απόλυτο gaming phone στις 8 Ιουνίου!

    Τα gaming phones αποτελούν μια εξαιρετικά δυναμική κατηγορία, τα οποία έχουν το «δικό» τους κοινό. Η Xiaomi δεν θα μπορούσε φυσικά να μείνει αμέτοχη μπροστά στους fans του mobile gaming, για αυτό και ετοιμάζεται να ρίξει στην αγορά το Black Shark 5 και 5 Pro, δύο high-end συσκευές οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να σηκώνουν το βάρος των πάντοτε απαιτητικών mobile games. Όπως έγινε γνωστό, τα δύο νέα μοντέλα Black Shark πρόκειται να ανακοινωθούν σε παγκόσμιο επίπεδο στις 8 Ιουνίου!

    Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε, το core μοντέλο θα έχει στο εσωτερικό του ένα Snapdragon 870 SoC, ενώ η Pro version θα στηρίζεται στο Snapdragon 8 Gen 1 chipset. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν triple camera setup, αλλά το «απλό» Black Shark 5 έρχεται με primary camera sensor στα 64MP, Ultrawide φακό στα 13MP και macro φακό στα 2MP, ενώ το Pro μοντέλο θα παίζει ακόμη πιο… ψηλά στην κάμερα στα 108MP (main sensor), αλλά και ultrawide camera στα 13MP και τηλεφακό στα 5MP.

    Εκτός από τα παραπάνω, το Pro μοντέλο έρχεται σε εκδόσεις με 8, 12 και 16GB RAM, ενώ το vanilla Black Shark έρχεται σε configurations των 8GB και 12GB RAM. Και στις δύο εκδόσεις, η Xiaomi έχει επιλέξει OLED display στις 6.67 ίντσες. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε ποια θα είναι η τελική τιμή του στο event που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles