11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ο CEO της BlackBerry επιβεβαιώνει τη διάθεση μιας νέας συσκευής

    Παρά τις χαμηλότερες από το αναμενόμενο πωλήσεις του DTEK50 smartphone, η BlackBerry δε φαίνεται να πτοείται και λέγεται ότι θα συνεχίσει τη διάθεση smartphone συσκευών. Προφανώς, από τη στιγμή που η Καναδική εταιρεία έχει σταματήσει οριστικά την παραγωγή τους, θα κατασκευάζονται από εταιρείες οι οποίες είναι διατεθειμένες να καταβάλλουν τα απαραίτητα χρηματικά ποσά για την αδειοδότηση. Το τελευταίο smartphone που έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στην αγορά, είναι το DTEK60 και αποτελεί προϊόν συνεργασίας της BlackBerry με την Alcatel.

    blackberry

    Η συγκεκριμένη συσκευή δε θα είναι η τελευταία που κυκλοφόρησε η BlackBerry στην αγορά. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που παραχώρησε στο Bloomberg, ο CEO της εταιρείας John Chen επιβεβαίωσε ότι γίνονται οι απαραίτητες προετοιμασίες για τη διάθεση ενός ακόμη smartphone το οποίο θα καταφθάσει με φυσικό πληκτρολόγιο. Ωστόσο δεν προσδιόρισε χρονικά την παρουσίασή του.

    Ο ίδιος συμπλήρωσε πως η BlackBerry βρίσκεται σε συνομιλίες με δυο άλλες εταιρείες οι οποίες δείχνουν ενδιαφέρον για την κατασκευή συσκευών, χωρίς να θέλει ο ίδιος προς το παρόν να προσδιορίσει ποιες είναι αυτές. Έγινε γνωστό πάντως ότι αυτές οι εταιρείες προέρχονται από την Κίνα και την Ινδία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles