20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Blackview: Ετοιμάζεται να παρουσιάσει το δικό της tablet

    Νέες φήμες φέρουν την Blackview να ετοιμάζει μια νέα συσκευή tablet η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο 2020. Σύμφωνα με αρκετές διαρροές που υπήρξαν το τελευταίο διάστημα, το νέο αυτό tablet της Blackview, θα κατατάσσεται στη mid-range κατηγορία και θα προσφέρει ενδιαφέρουσες λειτουργίες, όπως δυνατότητα πραγματοποίησης και αποδοχής κλήσεων χωρίς smartphone (Θα υποστηρίζει συνδεσιμότητα με δίκτυα LTE 850/900/1800/1900), Multi-media mode (video, audio και image) με ξεχωριστά αυτόνομα προφίλ για όλη την οικογένεια.

    Το νέο tablet της Blackview, θα φέρει μια μεγάλη οθόνη 10.1 inch (FHD +IPS ) πολλαπλής αφής, και λειτουργικό σύστημα Android 10.0. Θα ενσωματώνει Μνήμη RAM 4GB και αποθηκευτικό χώρο 64GB (με δυνατότητα επέκτασης μέ microSD έως 128GB).

    Η είσοδος της Blackview στον τομέα των tablets, παρουσιάζει ωστόσο ξεχωριστό ενδιαφέρον και για την αγορά της Κύπρου, καθώς η συγκεκριμένη εταιρεία, εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο, δραστηριοποιείται με επιτυχία στο νησί μας, διαθέτοντας στην αγορά μια πλήρη σειρά ποιοτικών rugged phones, με μοντέλα που όχι μόνο είναι υπέρ-ανθεκτικά σε πτώσεις, νερό, σκόνη και ακραίες θερμοκρασίες αλλά ταυτόχρονα έχουν ισχυρό hardware, για να εξυπηρετούν πραγματικά τις ανάγκες του κάθε χρήστη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles