15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Blackview Max 1 @MWC19 – Δείτε το 2-in-1 smartphone που γίνεται και… projector!

    Η Blackview είναι μια εταιρεία που την γνωρίζουμε κυρίως από τα υπερενισχυμένα rugged phones που σχεδιάζει και σίγουρα σε αυτή την ειδική κατηγορία έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό όνομα. Ωστόσο, η κινεζική εταιρεία έχει ένα αξιόλογο line-up και σε άλλες συσκευές και σίγουρα μία από αυτές είναι και το Blackview Max 1, το οποίο έχει την ιδιαιτερότητα ότι εκτός από smartphone μπορεί πολύ εύκολα να μεταμορφωθεί σε έναν μίνι προτζέκτορα, τον οποίο ο χρήστης του μπορεί να τον μεταφέρει παντού!

    dav

    Tο Max 1 της Blackview διαθέτει ενσωματωμένο laser προτζέκτορα, ο οποίος σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε το τηλέφωνο σας σε ένα μίνι φορητό home theater! O projector του Max 1 δύναται να προβάλλει εικόνα που φτάνει ακόμη και τις 70 ίντσες από απόσταση δύο μέτρων, ενώ μπορεί να φτάσει ακόμη και τις 200 ίντσες εάν προβάλλετε περιεχόμενα από τα 3 μέτρα. To development team της Blackview έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, ώστε το αποτέλεσμα που προβάλλεται στον τοίχο να βγάζει την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

    sdr

    Φυσικά το Blackview Max 1 πρόκειται και ένα αρκετά αξιόλογο smartphone, καθώς διαθέτει οθόνη 6 ιντσών AMOLED, η οποία φέρει την υπογραφή της Samsung και στα ενδότερα βρίσκεται ένα MediaTek Helio P23 SoC, το οποίο συνοδεύεται από 6GB RAM και 64GB storage! Χωρίς αμφιβολία, η πρόταση της Blackview είναι ιδιαίτερη και “unique” και αναμφίβολα μπορεί να καλύψει όλους τους απαιτητικούς users, αλλά κυρίως εκείνους που θέλουν να μετατρέψουν τη συσκευή τους σε μία φορητή συσκευή ψυχαγωγίας.

    dav

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles