18.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Blackview: Παρουσιάζει τα νέα BV9800 και BV9800 Pro

    Επαναπροσδιορίζουν τις δυνατότητες των ανθεκτικών smartphones

    Η Blackview παρουσίασε πρόσφατα τα νέα BV9800 και BV9800 Pro τα οποία επαναπροσδιορίζουν εξ ολοκλήρου τις δυνατότητες των ανθεκτικών smartphones, καθώς πρόκειται για δυο ανθεκτικές και συνάμα κομψές συσκευές, που ανταποκρίνονται αποτελεσματικά τόσο σε ακραίες συνθήκες εργασίας, όσο και στις υψηλές απαιτήσεις της σύγχρονης καθημερινότητας.

    Το BV9800 Pro διαθέτει κορυφαία χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων μια εντυπωσιακή οθόνη 6,3″ ανάλυσης 2340 x 1080 pixels, φωτογραφική μηχανή 48MP quad lens και μπαταρία μεγάλης διάρκειας 6580 mAh. Επιπλέον, η συσκευή έχει ενισχυθεί από τις μοναδικές λύσεις κινητών συσκευών, που έχουν αναπτυχθεί από συνεργάτες της Blackview, όπως η SONY και η  FLIR Lepton, καθιστώντας έτσι εφικτή τη χρήση της συσκευής σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών περιστάσεων, όπου  απαιτούνται σύγχρονες εξειδικευμένες λύσεις για την αντιμετώπιση τους. Συγκεκριμένα, σε έναν από τους αισθητήρες του BV9800 Pro έχει ενσωματωθεί η προηγμένη κάμερα θερμικής απεικόνισης FLIR Lepton, η οποία σας επιτρέπει να μετρήσετε και να επεξεργαστείτε τη θερμότητα ανθρώπων, ζώων ή αντικειμένων. Επιπρόσθετα, υποστηρίζει τη μέτρηση απώλειας ενεργειακής απόδοσης σε διάφορους χώρους ( όπως παράθυρα ή πόρτες σπιτιού), και τη διαρροή υγρού (π.χ. νερού) σε ένα συγκεκριμένο χώρο.

    Η θερμική κάμερα του BV9800 Pro ενσωματώνει επίσης την τεχνολογία MSX της FLIR, η οποία συγχωνεύει τις θερμικές και ορατές εικόνες για να επιτύχει το υψηλότερο επίπεδο λεπτομέρειας και πληροφορίας. Περιλαμβάνει επίσης την εφαρμογή MyFLIR  που επιτρέπει λεπτομερή ανάλυση εικόνας και αναφορά απευθείας από το τηλέφωνο.

    Τα δυο νέα μοντέλα της Blackview, BV9800 και BV9800 Pro διαθέτουν πιστοποίηση IP68/IP69K για ανθεκτικότητα στο νερό, προστασία από τη σκόνη και τη πτώση μέχρι και σε 1.8μ ύψος, και πιστοποίηση MILSTD 810G για αξιόπιστη προστασία σε οποιοδήποτε ακραίο περιβάλλον χρήσης.

    Με την ενσωματωμένη κάμερα Sony 48MP υψηλής ανάλυσης και στα δύο μοντέλα, προηγμένο GPS, επεξεργαστή MediaTek Helio P70, εκτεταμένη χωρητικότητα μπαταρίας 6,580MAh, και τη κάμερα θερμικής απεικόνισης FLIR Lepton στο BV9800 Pro, τα συγκεκριμένα μοντέλα δέχθηκαν πολλές θετικές κριτικές σε όλη την Ευρώπη, ενώ η ζήτηση τους οδηγήθηκε στα ύψη, χάρη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles