17 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Blonde Ambition. Η Universal ετοιμάζει βιογραφική ταινία για τη Madonna

    Η Universal φαίνεται ότι έχει αποκτήσει τα δικαιώματα ενός βραβευμένου σεναρίου της Elyse Hollander, το οποίο αφορά τα πρώτα βήματα της Madonna στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας στη Νέα Υόρκη. Συγκεκριμένα, αυτό εστιάζει στη δεκαετία του 80, τότε που η νεαρή Madonna προετοίμαζε το πρώτο της album για να κάνει το ντεμπούτο της στο χώρο του τραγουδιού. Η ταινία θα αναφέρεται και στο πώς το «Material Girl» κατάφερε να συνδυάσει τη φήμη της με την καθημερινή της ζωή.

    madonna-early-years

    Μεταξύ των παραγωγών της νέας ταινίας που προετοιμάζεται είναι και ο Brett Ratner, ο οποίος συμμετείχε στη σκηνοθεσία του video «Beautiful Stranger» το 1999. Άγνωστο παραμένει αν η Universal έχει αποκτήσει και τα δικαιώματα χρήσης του τραγουδιών όπως «Holiday», «Lucky Star», «Borderline».

    Να σημειωθεί ότι το «Blonde Ambition» είναι το δεύτερο σενάριο που εστιάζει στη μουσική βιομηχανία που κέρδισε στα βραβεία «Black List» με τα καλύτερα σενάρια που δεν έχουν γυριστεί, και το οποίο μπαίνει πλέον σε φάση παραγωγής. Το «Bubbles» αποτελεί ένα ακόμη σενάριο που εστιάζει στο χιμπατζή του Michael Jackson και το οποίο ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στο σινεμά με παραγωγούς τον Dan Harmon και Taika Waititi (Thor: Ragnarok).

    Η τραγουδίστρια σε πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram εμφανίζεται πάντως ιδιαίτερη ενοχλημένη από αυτές τις εξελίξεις. «Κανένας δεν ξέρει ό,τι ξέρω εγώ και ό,τι ήμουνα. Μόνο εγώ μπορώ να πω την ιστορία μου. Ο οποιοσδήποτε άλλος είναι απλά τσαρλατάνος και ψεύτης. Ψάχνετε για άμεση ικανοποίηση χωρίς δουλειά. Αυτό αποτελεί αρρώστια στην κοινωνία μας».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles