25 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
More

    Bob Marley: One Love – Ο θρύλος της ρέγκε έρχεται στη μεγάλη οθόνη (trailer)

    Η φετινή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αναμένεται να φέρει το σινεφίλ κοινό κοντά με μια μεγάλη μουσική… αγάπη, αφού στις 14 Φεβρουαρίου θα κάνει πρεμιέρα η επερχόμενη βιογραφική ταινία της Paramount Pictures “Bob Marley: One Love”. Η ταινία ακολουθεί τον θρυλικό μουσικό Bob Marley (τον οποίο υποδύεται ο Kingsley Ben-Adir) καθώς χτίζει την επιδραστική καριέρα του ως τραγουδιστής της ρέγκε, ενώ αντιμετωπίζει και ξεπερνά μια σειρά από προσωπικά εμπόδια που αλλάζουν τη ζωή του. Μετά το teaser trailer τον Ιούλιο, η Paramount κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το Bob Marley: One Love, το οποίο μπορείτε να δείτε στη συνέχεια.

    Το Bob Marley: One Love «γιορτάζει τη ζωή και τη μουσική» του τραγουδιστή του οποίου το έργο είχε ως στόχο να ενώσει τους ανθρώπους μέσα από τα μηνύματα των τραγουδιών του. Ενώ η μουσική του καριέρα συνεχιζόταν σταθερά στη δεκαετία του ’60, τελικά θα τάραζε τα νερά στη διεθνή σκηνή τη δεκαετία του ’70. Η βιογραφική ταινία διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια της ταχείας ανόδου του Marley στο προσκήνιο, τραβώντας την αυλαία πίσω στη ζωή του, καθώς συνέχισε να κάνει επαναστατική μουσική εν μέσω βίας στην Τζαμάικα.

    Διαβάστε επίσης:

    Μέσα στο καλοκαίρι τα αποκαλυπτήρια του Dragon Age: Dreadwolf (trailer) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles