16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το καταιγιστικό Bombshell έχει κάτι από… Duke Nukem!

    To development ορισμένων games αρκετές φορές συνοδεύεται από μικρές αλλά ενδιαφέρουσες ιστορίες. Στην κατηγορία των ιδιαίτερων αυτών games βρίσκεται και το Bombshell, ένα πολλά υποσχόμενο top-down action RPG, το οποίο αλλιώς ξεκίνησε και… αλλιώς βρέθηκε στην πορεία!

    Bombshell 1

    Αρχικά το Bombshell ονομαζόταν Duke Nukem: Mass Destruction και όπως μπορείτε να αντιληφθείτε και από την ονομασία του στο παιχνίδι θα πρωταγωνιστούσε ο αγαπημένος Duke Nukem. Παρόλα αυτά, στην πορεία προκλήθηκε ένα τεράστιο μπέρδεμα που αφορούσε τα πνευματικά δικαιώματα του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να βρεθούν αντιμέτωπες στα δικαστήρια η 3D Realms και η Gearbox, η οποία κατέχει τα δικαιώματα του Duke Nukem. To τελικό αποτέλεσμα ήταν οι developers του Duke Nukem: Mass Destruction να αναγκαστούν να επανασχεδιάσουν ένα μεγάλο μέρος του αρχικού τίτλου, αλλάζοντας αναγκαστικά τον πρωταγωνιστή Δούκα και βάζοντας στη θέση του μία νέα (sexy και θανατηφόρα) ηρωίδα. Φυσικά όπως αναμενόταν μετονομάστηκε και ο τίτλος του παιχνιδιού. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι πλέον το Bombshell δεν έχει πλέον καμία σχέση με το σύμπαν του Duke Nukem και σύμφωνα με τους developers του είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του μέσα στο 2015 για PC, PS4 και Xbox One. Μέ βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, το Bombshell διακρίνεται για την εκπληκτική ατμόσφαιρα και για τα εξαιρετικό level design του. Δείτε και το trailer που ακολουθει για να σχηματίσετε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles