20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    BookYourWeddingDay.com: Μια επαναστατική πλατφόρμα που ενισχύει τον γαμήλιο τουρισμό στην Κύπρο

    bookyourweddingday

    Μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα άμεσης κράτησης ημερομηνίας για τέλεση πολιτικού γάμου, ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία της. Η πλατφόρμα αυτη, που στοχεύει στην ανάπτυξη της αγοράς γαμήλιου τουρισμού («Wedding Market»), δίνει τη δυνατότητα σε ταξιδιωτικούς πράκτορες, διοργανωτές γάμων και ζευγάρια, να εξασφαλίσουν άμεσα, κάνοντας κράτηση online, την επιθυμητή ημερομηνία τέλεσης του πολιτικού τους γάμου στην Κύπρο και να επιλέξουν το ιδανικό γι’ αυτούς venue για να επισφραγίσουν ειδυλλιακά μια από της σημαντικότερες ημέρες της ζωής τους.

    Η αυτοματοποιημένη διαδικασία που παρέχει η πλατφόρμα εκμηδενίζει τον χρόνο αναμονής, επισπεύδοντας τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που αρκετές φορές αποτελούσαν τροχοπέδη για όσους επιθυμούσαν να τελέσουν τον πολιτικό τους γάμο στο εξωτερικό. Το BookYourWeddingDay.com, εκτός από τη διευκόλυνση που παρέχει στα εκάστοτε ζευγάρια, αναμένεται να έχει επίσης θετικό αντίκτυπο στα Δημαρχεία, στα ξενοδοχειακά συγκροτήματα και σε όσους διαθέτουν αδειούχους χώρους διεξαγωγής γαμήλιων τελετών, καθώς τους δίνει τη δυνατότητα να προβληθούν και να συμμετέχουν στη μοναδική υπηρεσία στο είδος της ανά τον κόσμο, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση. Παράλληλα, η πλατφόρμα δίνει πρόσβαση σε σημαντικά στατιστικά σε πραγματικό χρόνο συντελώντας έτσι στην αποφυγή πολλαπλών κρατήσεων που τις περισσότερες φορές οδηγούν σε ακυρώσεις.

    Ήδη, από τις πρώτες εβδομάδες λειτουργίας της πλατφόρμας, ο αριθμός επισκεψιμότητας από ζευγάρια κυρίως του εξωτερικού ήταν εξαιρετικά αυξημένος σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις. Με τα νέα δεδομένα λοιπόν, η αύξηση του γαμήλιου τουρισμού τα επόμενα χρόνια αναμένεται να είναι ραγδαία για τις χώρες που συμμετέχουν στην πλατφόρμα, που στο παρόν στάδιο είναι η Κύπρος και η Ελλάδα. Για να επισκεφθείτε τη πλατφόρμα: www.bookyourweddingday.com

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles