24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Boost+: το cleaner application που δοκιμάζει η HTC για τα smartphones της!

    Αναμφίβολα τα cleaning applications για το Android έχουν… πέραση τα τελευταία χρόνια, αφού καταφέρνουν στις περισσότερες περιπτώσεις να απαλλάξουν τα smartphones μας από εκατοντάδες MBytes δεδομένων, με ένα… άγγιγμα. Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτονται και στην HTC αφού σύμφωνα με κάποια screenshots που διέρρευσαν σε sites η εταιρία έχει σε φάση preview μία νέα εφαρμογή καθαρισμού, με την ονομασία Boost+htc-logo-paper

    H εφαρμογή θα μπορεί να εγκατασταθεί σε κάθε Android smartphone (όχι μονο HTC δηλαδή), ενώ από τα μενού της βλέπουμε οτι προσφέρει πληθώρα από λειτουργίες καθαρισμού της RAM, της cache μνήμης κ.α. Παράλληλα θα επιτρέπει το «κλείδωμα» εφαρμογών ανάλογα με τα γούστα σας, αλλά δυστυχώς θα εμφανίζει διαφημίσεις (!) σαν έναν τρόπο εσόδων για την HTC!

     

    ap_resize

    Σίγουρα αρκετοί θα πουν οτι με τη νεότερη αναβάθμιση του Android 6.x δεν υπάρχουν πολλά που μπορεί να κάνει μια τέτοια εφαρμογή, ειδικά αν πιστέψουμε όσους ισχυρίζονται οτι εφαρμογές που «τερματίζουν» αυτόματα εφαρμογές και services του smartphone μας, αντί να εξοικονομούν ενέργεια από τη συσκευή, την επιβαρύνουν αφού ο επεξεργαστής δουλεύει στα «κόκκινα» για να κάνει επανεκκίνηση στις υπηρεσίες που τρέχουν στο υπόβαθρο του κινητού.

    Εσείς έχετε εγκατεστημένη ανάλογη εφαρμογή και ποια;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles