19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Boston Strangler: Νέα ταινία για το δολοφόνο της Βοστώνης με την Kiera Knightley

    Αρκετές σειρές με επίκεντρο αληθινά εγκλήματα που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη έχουμε δει τον τελευταίο καιρό, αφού οι περισσότερες πλατφόρμες έχουν επενδύσει στην εν λόγω κατηγορία.

    Μια ακόμα ιστορία εγκλήματος, που έλαβε χώρα στη Βοστώνη, διερευνά η ταινία «Boston Strangler» σε σκηνοθεσία και σενάριο του Matt Ruskin. Η γνωστή υπηρεσία Hulu κυκλοφόρησε μάλιστα το πρώτο trailer, δίνοντας στο κοινό μια πρώτη άποψη για την αληθινή ιστορία του κατά συρροή δολοφόνου της Βοστώνης μέσα από τα μάτια δύο δημοσιογράφων.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 1962 έως το 1964 περισσότερες από δώδεκα γυναίκες, ηλικίας 19 έως 85 ετών, δολοφονήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Βοστώνης. Τότε οι δημοσιογράφοι Loretta Mclaughlin και Jean Cole ανέλαβαν να ερευνήσουν την υπόθεση του στραγγαλιστή. Στην ταινία «Boston Strangler» πρωταγωνιστεί η Kiera Knightley και η Carrie Coon, οι οποίες υποδύονται τις δύο ρεπόρτερ της εφημερίδας «Boston American», και ο Chris Cooper.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Τα εγκλήματά της Βοστώνης αποτέλεσαν αντικείμενο πολλών βιβλίων και ταινιών, αν και ο ακριβής αριθμός των θυμάτων, καθώς και η ταυτότητά του δολοφόνου τέθηκε υπό αμφισβήτηση.

    Οι δολοφονίες αποδόθηκαν στον Άλμπερτ ΝτεΣάλβο με βάση την ομολογία του και λεπτομέρειες που αποκαλύφθηκαν στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια ξεχωριστής υπόθεσης, καθώς και στοιχεία DNA που τον συνδέουν με το τελευταίο θύμα. Έκτοτε, οι επίσημες αρχές που διερευνούν τα εγκλήματα πρότειναν ότι οι δολοφονίες (που μερικές φορές αναφέρονται ως “δολοφονίες από μετάξι”) διαπράχθηκαν από περισσότερα από ένα άτομα.

    Διαβάστε επίσης:

    Που θα δεις φέτος την 95η τελετή απονομής των OSCARS

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles