15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Box office: Εντυπωσιακό ξεκίνημα για το Mission: Impossible – Dead Reckoning

    Το Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One βγήκε πρόσφατα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η τελευταία ταινία στην ιστορία του μακροχρόνιου franchise δράσης ξεκίνησε πού δυναμικά στο box office, συγκεντρώνοντας 235 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Η ταινία κατάφερε στο ντεμπούτο της να φέρει στα ταμία των ΗΠΑ 80 εκατομμύρια δολάρια, περισσότερα δηλαδή από την προηγούμενη ταινία του franchise, Mission: Impossible – Fallout, που κυκλοφόρησε πριν από την πανδημία. Το τελευταίο Mission: Impossible συγκέντρωσε επίσης 155 εκατομμύρια δολάρια διεθνώς, σε εβδομήντα αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, της Γαλλίας, της Βραζιλίας, του Μεξικού και του Ηνωμένου Βασιλείου.

    Το Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One πραγματοποίησε “άνοιγμα” την Τρίτη, δίνοντας το… σύνθημα για το μαραθώνιο του Σαββατοκύριακου. Η πρώιμη κυκλοφορία της ταινίας θα βοηθήσει στην καταγραφή όσο το δυνατόν περισσότερων προβολών πριν από την κυκλοφορία των Oppenheimer και Barbie την επόμενη εβδομάδα.

    Στο Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One πρωταγωνιστεί ο Tom Cruise, ο οποίος υποδύεται τον πρωταγωνιστή Ethan Hunt από το 1996. Στην ταινία παίζουν επίσης οι Simon Pegg, Ving Rhames και η νεοφερμένη στη σειρά, Hayley Atwell. Η νέα ταινία δείχνει τον Ethan Hunt στην πιο επικίνδυνη αποστολή του. Αναγκασμένος να κυνηγήσει ένα όπλο που μπορεί να καταστρέψει τον κόσμο, ο Ethan θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε αυτούς που αγαπά και τη μοίρα του κόσμου. Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Christopher McQuarrie.

    Διαβάστε επίσης:

    “Κλείδωσε” το deal της Microsoft με τη Sony – Το Call of Duty παραμένει στο PlayStation

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles