18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Break Point: Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix

    Το Netflix, παρά τον έντονο ανταγωνισμό που παρατηρείται στο streaming, εξακολουθεί να αποτελεί το “βασιλιά” στην κατηγορία, αφού συχνά οι σειρές και οι ταινίες του σπάνε ρεκόρ τηλεθέασης. Πέρα από τις δημοφιλείς σειρές όμως, αυτό που ξεχωρίζει στη βιβλιοθήκη της υπηρεσίας είναι τα ντοκιμαντέρ, τα οποία διερευνούν πάσης φύσεως υποθέσεις είτε πρόκειται για εγκλήματα είτε για τα σκάνδαλα της FIFA.

    Ένα ακόμα ντοκιμαντέρ αναμένεται στις 13 Ιανουαρίου στο Netflix, το οποίο θα ρίξει φως σε θέματα που συνδέονται με το τένις. Όπως έγινε γνωστό, δύο κορυφαίοι Έλληνες αθλητές, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη, θα βρίσκονται ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, μαζί με τους Ίγκα Σβιόντεκ, Ράφα Ναδάλ,  Νικ Κύργιος, Ματέο Μπερετίνι και Ονς Ζαμπέρ.

    Πρόκειται για το ντοκιμαντέρ με τίτλο “Break Point”, στο οποίο οι τηλεθεατές θα μεταφερθούν στο Melbourne Park, το Indian Wells, το Mutua Madrid Open και το Roland Garros, αλλά και στα παρασκήνια των τουρνουά Wimbledon, Eastobourne, Queens Club, το US Open, το WTA και ATP Finals. Το “Break Point” έχει 10 επεισόδια και θα ακολουθήσει τους αθλητές σε διαφορετικά σημεία των διοργανώσεων του 2022.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης: Ούτε Superman ούτε Witcher! Αυτός είναι ο επόμενος ρόλος του Henry Cavill (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles