21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Breaking news: “Κάτω” και το site της Interpol

    Τα χτυπήματα σε επιφανείς στόχους από τους hackers συνεχίζουν σε ένα τριήμερο που, από πλευράς hacking είναι πολύ “θερμό”. Από tweet λογαριασμού που φέρεται να λειτουργεί δια λογαριασμού των Anonymous “ανακοινώθηκε”το γεγονός ότι το site της Interpol, www.interpol.int είναι “κάτω”.

    Η επίθεση στην Interpol έρχεται 24 ώρες μετά την επίθεση στον ιστότοπο της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ, της CIA, το site της οποίας επανήλθε.

    Δεν υπάρχουν ακόμα λεπτομέρειες για το είδος της επίθεσης, ούτε επίσημες αντιδράσεις. Το δεύτερο, δεν το περιμένουμε βέβαια, όπως δεν συνέβη και στην περίπτωση της CIA. Το αντίθετο μάλιστα, μετά τη χθεσινή επίθεση στη CIA από τους Anonymous, καμία είδηση ή δήλωση δεν βγήκε περαιτέρω, δημιουργώντας την εντύπωση πως υπάρχει προσπάθεια να αποσιωπηθεί το γεγονός.

    Για όποια λεπτομέρεια προκύψει, θα σας κρατάμε ενήμερους.

    Update: Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το είδος της επίθεσης και στην περίπτωση της Interpol είναι μέσω Denial of Service (DDoS) και ο λόγος που παραθέτουν είναι ότι η Interpol “βοήθησε” ένα κάτοικο της Σαουδικής Αραβίας να επιστρέψει στη χώρα του και να αντιμετωπίσει την θανατική ποινή.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles