31.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
More

    Bridgerton: Νέο ρεκόρ τηλεθέασης έσπασε η 3η σεζόν

    Μετά από περίπου δύο χρόνια αναμονής, είναι σαφές ότι το Bridgerton επέστρεψε στο Netflix πιο δυνατό από ποτέ. Το πρώτο μισό της ιστορίας αγάπης του Colin και της Penelope έφτασε τα 45,1 εκατομμύρια προβολές το πρώτο Σαββατοκύριακο, ένα ντεμπούτο που χαρακτηρίζεται ως το μεγαλύτερο στην ιστορία της σειράς.

    Φυσικά, καμία από τις επιτυχίες του Colin δεν έχει ως σκοπό να εκτοπίσει τους προγόνους της οικογένειας. Ο Simon, η Daphne, η Kate και ο Anthony έθεσαν τον πήχη τόσο ψηλά που περισσότεροι συνδρομητές του Netflix συντονίζονται για να ανακαλύψουν γιατί γίνεται όλη αυτή η φασαρία.

    Η 3η σεζόν είχε το πλεονέκτημα του prequel Queen Charlotte, το οποίο εισήγαγε στοιχεία πλοκής που συνδέονται άμεσα με την τελευταία σεζόν, από τη σχέση της Kate και του Anthony μέχρι τον ανθισμένο κήπο της Violet Bridgerton. Tο Queen Charlotte: A Bridgerton Story έκανε πρεμιέρα στις 4 Μαΐου 2023, με πρωταγωνίστρια την India Amarteifio. Στη σειρά οι fans παρακολουθούν την ιστορία της νεαρής τότε Charlotte, την ερωτική της ζωή και τη συνάντησή της με το μελλοντικό της σύζυγο King George III (Corey Mylchreest).

    Επιπλέον, οι φίλοι που εξελίσσονται σε εραστές είναι μια δοκιμασμένη συνταγή. Η χημεία του Colin και της Penelope χτίζεται εδώ και αρκετά χρόνια – οπότε φυσικά, το κοινό θέλει να τους δει να πηγαίνουν τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. 

    Όπως αποδεικνύεται, η 3η σεζόν του Bridgerton έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ πριν καν προβληθεί. Στις 15 Μαΐου, το Guinness World Records ονόμασε τη σειρά ως την «πιο περιζήτητη ρομαντική δραματική τηλεοπτική εκπομπή», επικαλούμενη στοιχεία από την Parrot Analytics.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles