16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Εντυπωσιακό κτίριο με εξωτερικές πισίνες στα διαμερίσματα

    Ένα κτίριο που σχεδιάστηκε ώστε να ανεγερθεί σε μία από τις πιο εύπορες συνοικίες της Λίμα, πρωτεύουσας του Περού, πραγματικά καινοτομεί με τη σχεδίασή του.


    Πρόκειται για έναν “πύργο” που δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων του να διαθέτουν την προσωπική τους εξωτερική πισίνα. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στο πρωτοποριακό design του κτιρίου, που διαθέτει πισίνες οι οποίες προεξέχουν σαν κάθετα μπαλκόνια, δίνοντας την εντύπωση στους κολυμβητές ότι επιπλέουν κυριολεκτικά στον αέρα. Η θέα, βέβαια, κατά τη διάρκεια της κολύμβησης θα είναι εντυπωσιακή, προκαλώντας όμως ενδεχομένως και… ζάλη σε όσους δεν τα πάνε και ιδιαίτερα καλά με τα ύψη.

    Το 20όροφο κτίριο, που θα ονομάζεται Sky Condos, έχει σχεδιαστεί από μία μεξικανική αρχιτεκτονική εταιρεία, την DCPP, σύμφωνα με την οποία το καινοτόμο concept της είναι ενδεικτικό της άποψής της για το μέλλον των πολυτελών κατοικιών ανά τον πλανήτη. Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοί της, η ιδέα της ενσωμάτωσης εξωτερικών χώρων με πισίνες σε ένα διαμέρισμα δημιουργεί μία νέα σχέση μεταξύ των δημόσιων και των ιδιωτικών χώρων σε ένα κτίριο.

    Η εταιρεία έχει και άλλα φιλόδοξα σχέδια, όπως την κατασκευή μίας ανοικτής καφετέριας με κήπο στη πόλη του Μεξικό που θα μεταμορφώνεται σε night club μόλις πέσει το σκοτάδι, ενώ έχει στα πλάνα της και την αναμόρφωση του λιμανιού του Ελσίνκι στη Φινλανδία.

    Πηγή: DailyMail

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles