22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Να ανοίγεις το κουτί από τα νέα σου iPhone και να βρίσκεις μέσα μήλα…

    Μια φορά κι έναν καιρό (βασικά, προ ημερών, αλλά μας αρέσει να ξεκινάμε έτσι μία τόσο χαζή ιστορία) μία 21χρονη γυναίκα από το Brisbane της Αυστραλίας, ήθελε μερικά iPhone. Βαριόταν προφανώς να πάει σε ένα κατάστημα Apple ή σε κάποιον επίσημο μεταπωλητή.  Έτσι, λέει «γιατί να ψάχνω από εδώ κι από κει; Ας βάλω μία αγγελία και θα δέχομαι προσφορές». Αναρτά την αγγελία της λοιπόν στην ιστοσελίδα Gumtree και δηλώνει πως επιθυμεί να αγοράσει μερικά iPhone.

    Στην αγγελία της απαντά μία άλλη γυναίκα και της λέει πως έχει δύο ολοκαίνουρια iPhone προς πώληση, βρίσκεται σε κοντινή πόλη και μπορούν να συναντηθούν σε συγκεκριμένα McDonalds του Brisbane για να κλείσουν τη συναλλαγή. Όπως κι έγινε. Η πρώτη γυναίκα, παίρνει στα χέρια της σφραγισμένες συσκευασίες iPhone και η δεύτερη γυναίκα, η πωλήτρια, παίρνει 1500 δολάρια.

    ku-bigpic

     

    Επιστρέφοντας στο σπίτι και ανοίγοντας η 21χρονη τα κουτιά, διαπιστώνει πως τα μήλα που είχε αγοράσει, δεν είχαν οθόνη αφής ή εσωτερική μνήμη… αλλά ήταν κανονικά μήλα, απ’ αυτά που τρώγονται. Και το μόνο που είχαν μέσα τους ήταν… κουκούτσια.Φυσικά πήγε στην αστυνομία, κατήγγειλε το περιστατικό και η αυστραλιανή αστυνομία ψάχνει την παραγωγό μήλων με τις καλές συσκευασίες για iPhone.

    Ηθικό δίδαγμα: αν θέλετε να αγοράζετε από οπουδήποτε, πάντα, μα πάντα, να φροντίζετε να διαπιστώνετε αν μέσα στο κουτί είναι αυτό που θέλετε. 

     

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles