18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Cablenet και Telefone συμφώνησαν από κοινού να λύσουν τη συνεργασία τους

    H Cablenet και η M.K. Telefone συμφώνησαν από κοινού να λύσουν τη μεταξύ τους συνεργασία την 1η Οκτωβρίου 2021. Κατόπιν τούτου, από την ως άνω ημερομηνία και μετέπειτα οι Συνδρομητές της Cablenet δεν θα μπορούν να εξυπηρετούνται από τα καταστήματα της  M.K Telefone είτε για θέματα που αφορούν τις υφιστάμενες υπηρεσίες τους, είτε για την απόκτηση νέων υπηρεσιών. Η συνεργασία των δυο εταιρειών είχε ξεκινήσει πριν από ενάμιση περίπου χρόνια με αντικείμενο την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών της Cablenet μέσω των καταστημάτων της ΜΚ Τelefon.

    Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι δύο οργανισμοί επιβεβαιώνοντας το φιλικό κλίμα που υπήρξε κατά την λήψη της κοινής απόφασης τους για ολοκλήρωση της μεταξύ τους συνεργασίας, επιθυμούν να ευχαριστήσουν ο ένας τον άλλο για την συνεργασία, ευχόμενοι παράλληλα ότι καλύτερο για το μέλλον των δύο εταιρειών.

    Υπενθυμίζεται  ότι πριν από την σύναψη συνεργασίας με την Cablenet η εταιρεία ΜΚ Τelefon υπέγραψε δύο ανάλογες συμβάσεις για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών αρχικά της Cyta και μετέπειτα της Primetel.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles