18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Cablenet: Νέα πακέτα Κινητής για Unlimited επικοινωνία

    Η Cablenet αυξάνει σταδιακά τις διαθέσιμες επιλογές για τους χρήστες Κινητής Τηλεφωνίας που θα επιλέξουν τις υπηρεσίες της για την κάλυψη των αναγκών της επικοινωνίας τους, παρουσιάζοντας πριν από λίγες ημέρες στην αγορά, τέσσερα νέα προσιτά πλάνα Κινητής, τα δυο εκ των οποίων μάλιστα είναι Unlimited. Πρόκειται για τα πλανά Mobile Purple 1, Mobile Purple 2, Mobile Purple 3 και Mobile Purple 4 που συνδυάζουν άφθονο χρόνο ομιλίας, και δεδομένα για mobile ίντερνετ σε πολύ οικονομικές τιμές, τα οποία χωρίς κρυφές ή έξτρα χρεώσεις περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

    Mobile Purple 1: Με μηνιαίο κόστος μόλις στα 5 ευρώ, προσφέρει 150 λεπτά ομιλίας προς όλους, 150 SMS και 500 MB για Mobile Internet.

    Mobile Purple 2: Περιλαμβάνει 400 λεπτά ομιλίας προς όλους, 400 SMS και 1GΒ όγκο δεδομένων για Mobile Internet με μηνιαίο κόστος στα 10 ευρώ.

    Mobile Purple 3 – Unlimited: Με κόστος στα €20 το μήνα προσφέρει απεριόριστα λεπτά ομιλίας και SMS και 2GΒ Data για Mobile Internet.

    Mobile Purple 4 – Unlimited: Με €30 /μήνα περιλαμβάνει απεριόριστα λεπτά ομιλίας και SMS και Data 6GΒ για Mobile Internet.

    Σημειώνεται ότι η κατανάλωση του Χρόνου Ομιλίας, των SMS και του όγκου δεδομένων  ισχύει για τη χρονική περίοδο του μήνα τιμολόγησης και τα τυχόν υπόλοιπα τους δεν μεταφέρονται στον επόμενο μήνα. Για την περίοδο από την ημερομηνία ενεργοποίησης της γραμμής της Υπηρεσίας Κινητής της Cablenet έως την ημερομηνία έκδοσης του πρώτου λογαριασμού, η ενσωματωμένη χρήση (Χρόνος Ομιλίας, SMS και Data) είναι αναλογική.

    Επίσης, σε περίπτωση που εξαντληθούν τα Λεπτά Ομιλίας ή/και τα SMS ή/και τα ΜΒ εντός του μήνα, τότε εφαρμόζονται οι χρεώσεις της Υπηρεσίας Κινητής της Cablenet.

    Ειδικότερα, σε ότι αφορά των όγκο δεδομένων, η Cablenet παρέχει επίσης τις ακόλουθες επιλογές:

    • Mobile Internet 250MB: €4,00 το μήνα
    • Mobile Internet 500MB: €6,00 το μήνα
    • Mobile Internet 1GB: €8,00 το μήνα
    • Mobile Internet 2GB: €12,00 το μήνα

    Τέλος, σημειώνεται ότι όλες οι πιο πάνω τιμές είναι τελικές, και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 19%. Προβλέπεται επίσης Τέλος Εγγραφής στην Υπηρεσία Κινητής το οποίο είναι στα €5.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles