16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Cablenet: Πρόσθετα μέτρα προστασίας κατά την εκτέλεση τεχνικών εργασιών

    Η Cablenet, ευθυγραμμισμένη απόλυτα με τα μέτρα προστασίας που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση για αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού (COVID-19), λαμβάνει όλες τις αναγκαίες πρόνοιες ορθής πρόληψης για την αντιμετώπιση της έκτακτης αυτής κατάστασης αλλά και την απρόσκοπτη επικοινωνία των συνδρομητών της. Στο πλαίσιο αυτό, προχώρησε στην λήψη πρόσθετων αυστηρότερων προληπτικών μέτρων κατά την εκτέλεση εργασιών από το τεχνικό προσωπικό της εταιρείας για την επίλυση βλαβών και την παροχή νέων συνδέσεων, τα όποια περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

    • Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης υπηρεσιών ή επίλυσης βλάβης, οι Τεχνικοί της εταιρείας λαμβάνουν πάντοτε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας με σκοπό την ασφάλεια τόσο των ιδίων όσο και των Πελατών και των  συναδέλφων τους.
    • Όλο το προσωπικό της εταιρείας που εκτελεί εργασίες σε υποστατικά πελατών έχει εξοπλιστεί με τον απαραίτητο εξοπλισμό προσωπικής προστασίας και έχει αυστηρές οδηγίες να τηρεί τις ενδεδειγμένες διαδικασίες προσωπικής υγιεινής.
    • Αποφεύγεται στο μέγιστο δυνατό η άμεση επαφή με επιφάνειες, εξοπλισμούς ή ηλεκτρονικές συσκευές και διατηρούνται οι ενδεικνυόμενες αποστάσεις ασφαλείας με όλα τα πρόσωπα που βρίσκονται εντός του χώρου.
    • Ο εξοπλισμός της εγκατάστασης προετοιμάζεται εκ των προτέρων από εμάς τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής που ορίζει το Υπουργείο Υγείας.
    • Σε περίπτωση που κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης παρατηρείται ότι οποιοδήποτε πρόσωπο εντός του χώρου που γίνεται η εργασία φαίνεται να έχει τα συμπτώματα του ιού, ακολουθείται συγκεκριμένη διαδικασία που έχει ορίσει η εταιρεία, σύμφωνα με τις οδηγίες των Κρατικών Υπηρεσιών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles