12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε το free to play Call of Duty: Heroes σε iOS και Android!

    To Call of Duty είναι μία θρυλική σειρά που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς αποτελεί ένα φαινόμενο για την βιομηχανία του gaming, έχοντας σημειώσει τεράστια επιτυχία. Με το νέο Call of Duty, Advanced Warfare, να πετυχαίνει αστρονομικές πωλήσεις ήταν λογικό να δούμε και μία mobile version του γνωστού παιχνιδιού, το οποίο ονομάζεται Call of Duty: Heroes και εν αντιθέσει με τον FPS μεγάλο του αδερφό, πρόκειται για ένα 3D strategy game.

    Call of Duty Heroes

    To Call of Duty: Heroes που κυκλοφορεί σε λειτουργικά iOS και Android , δίνει τη δυνατότητα στους fans των mobile games να δουν τον κόσμο του Call of Duty μέσα από μία άλλη ματιά. Στο F2P CoD: Heroes πρωταγωνιστούν ορισμένοι εκ των πιο γνωστών ηρώων από τα Modern Warfare και Black Ops (όπως ο Captain Price και ο Soap MacTavish) και το νόημα του παιχνιδιού είναι αρκετά απλό, καθώς οι gamers θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσουν και να θωρακίσουν κατάλληλα τη βάση τους και στη συνέχεια παράγοντας μία σειρά από μονάδες να προσπαθήσουν να καταλάβουν τις βάσεις που ανήκουν στους αντίπαλους παίκτες. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η μεγάλη ποικιλία μονάδων και upgradeable κτιρίων, όπως το γεγονός ότι οι παίκτες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπορούν να λάβουν in-game ανταμοιβές με βάση τα killstreaks τους και έτσι να εξαπολύσουν ακόμη πιο καταστροφικές και φονικές επιθέσεις.

    Call of Duty Heroes_2

    To Call of Duty: Heroes υποστηρίζει τη δυνατότητα για in-game αγορές μέσω microtransactions και η Activision προτείνει ότι για μία ιδανική εμπειρία παιχνιδιού το καλύτερο είναι οι users να διαθέτουν iPhone 5, iPad Air 2 – Mini 2 ή πιο πρόσφατα. Παρακολουθήστε και το gameplay video που ακολουθεί για να πάρετε μία ιδέα…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles