18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Call of Duty: Modern Warfare 2: Η Task Force 141 επιστρέφει στις 28 Οκτωβρίου

    Η Activision και η εταιρεία ανάπτυξης Infinity Ward έδωσαν στους fans ένα μικρό teaser video για το πολυαναμενόμενο παιχνίδι Call of Duty: Modern Warfare 2, το οποίο αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας του.
    Σύμφωνα με το video, που παρουσιάζει και το εικαστικό του νέου video game χωρίς ωστόσο να παίρνουμε γεύση από το περιεχόμενο, η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι η 28η Οκτωβρίου 2022. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, “η Task Force 141 επιστρέφει δυναμικά με μια παγκόσμια ομάδα βετεράνων πολεμιστών. Αυτοί οι Operators περιλαμβάνουν τους Captain John Price, Simon ‘Ghost’ Riley, John ‘Soap’ MacTavish, Kyle ‘Gaz’ Garrick και τον νεοεισαχθέντα Colonel Alejandro Vargas των μεξικανικών ειδικών δυνάμεων.”

    Το Modern Warfare 2 αποτελεί sequel του Call of Duty: Modern Warfare, που κυκλοφόρησε το 2019. Σύμφωνα με την Activision, πρόκειται για έναν από τους πιο επιτυχημένους τίτλους Call Of Duty που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    https://youtu.be/7cUeeTmyWds

    Διαβάστε επίσης:

    Επίσημα η Zynga κάτω από την “ομπρέλα” της Take-Two

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles