19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Κατέληξε με ορό στο νοσοκομείο παίζοντας Call Of Duty για 4 μέρες συνέχεια

    Εντάξει, πρέπει να λέμε και τα κακώς κείμενα, αν μη τι άλλο για να υπάρχει και μία νότα αντικειμενικότητας, αφού ένα τέτοιο νέο έχει πολλές πιθανότητες να αναπαραχθεί από άλλα ελληνικά μέσα, με τη γνωστή δόση καταστροφολογίας. Ο λόγος για ένα αγόρι 15 ετών στο Οχάιο των ΗΠΑ, που κατέληξε στο νοσοκομείο, αφού κατέρρευσε παίζοντας Call Of Duty Modern Warfare 3 για περισσότερο από 4 μέρες, συνέχεια.

    Εκεί του χορηγήθηκε ορός ώστε να αναπληρώσει τα υγρά που δεν είχε φροντίσει ο ίδιος να αναπληρώσει στον οργανισμό του. Όσο έπαιζε, έκανε μόνο μικρά διαλείμματα για κολατσιό και μπάνιο, και μάλιστα κατέρρευσε αρκετές φορές. Οι γιατροί είπαν ότι θα γίνει καλά, τουλάχιστον σωματικά, αφού ψυχικά θα του λείψει η κονσόλα του, την οποία «κατάσχεσε» η μητέρα του. Λίγο καθυστερημένα βέβαια, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ… όπως έλεγε και γνωστή ελληνική ταινία.

    Η Activision δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο, αλλά τι θα μπορούσε να πει; Μήπως να απαιτήσουμε να μη φτιάχνει τόσο εθιστικά παιχνίδια; Ή μήπως να ζητήσουμε να δίνει δώρο και ένα μυαλό μαζί με κάθε αντίτυπο του Modern Warfare 3; Όπως είπε και ο γιατρός του 15χρονου, οι gamers πρέπει να εφαρμόζουν την κοινή λογική, δηλαδή να καταναλώνουν πολλά υγρά, να κάνουν συχνά διαλείμματα για να ξεμουδιάζουν, και να κοιμούνται για επαρκείς ώρες.

    Πηγή : GameSpot

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles