15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Call of Duty στο Nintendo Switch υπόσχεται η Microsoft

    Το Call of Duty αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες σειρές παιχνιδιών στον πλανήτη, δεν είναι όμως το είδος του game που θα περιμέναμε να δούμε στο Nintendo Switch. Για το λόγο αυτό, αρκετοί παραξενεύτηκαν όταν η Microsoft πριν από μερικές ώρες ανακοίνωσε επίσημα τη δεκαετή δέσμευσή της να φέρει το Call of Duty στις πλατφόρμες της Nintendo, ξεκινώντας από το Switch.

    Το μεγάλο αφεντικό του Xbox, ο Phil Spencer, ήταν αυτός που έκανε γνωστά τα νέα στο Twitter, μαζί με την υπόσχεση ότι η Microsoft θα συνεχίσει να διαθέτει το CoD και στο Steam. Η κίνηση αυτή, βέβαια, δεν υποδηλώνει κάποια σπουδαία αγορά για το δημοφιλές παιχνίδι στο Switch, αλλά την επιθυμία της εταιρείας να προχωρήσει με την εξαγορά της Activision Blizzard που αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες και έχει μπει στο «μικροσκόπιο» των Αρχών παγκοσμίως. Το Call of Duty αποτελεί «κλειδί» για να… ξεμπλοκάρει η συμφωνία, αφού οι περισσότερες κυβερνήσεις ανησυχούν ότι η εξαγορά θα οδηγήσει σε μονοπώλιο στη βιομηχανία του gaming.

    Γι’ αυτό η Microsoft πρότεινε στο βασικό ανταγωνιστή της, τη Sony, δεκαετή συμφωνία για το Call of Duty, προκειμένου να ξεπεράσει τις αμφιβολίες των αρμοδίων. Για τη Nintendo όμως ή το Steam δεν είχαμε ακούσει κάτι μέχρι τώρα.

    Διαβάστε επίσης:

    Harry & Meghan: Στις 8 Δεκεμβρίου το νέο ντοκιμαντέρ που θα… ταράξει το παλάτι (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles