20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Candyman! Δες το trailer και… τολμάς να πεις το όνομα του;

    To Candyman συγκαταλέγεται ανάμεσα στα all-time classic horror movies των 90s! Βασισμένο σε μία σύντομη ιστορία του Clive Barker, το πρώτο Candyman κυκλοφόρησε το 1992. Ακολουθώντας λοιπόν τη μόδα των remakes, η Universal αποφάσισε να δημιουργήσει ένα remake, το οποίο φιλοδοξεί να τρομάξει ακόμη περισσότερο τους λάτρεις του αυθεντικού τρόμου.

    Το trailer ξεκινάει με την κλασική επίκληση στον Candyman, όπου σύμφωνα με το μύθο εάν κάποιος κάνει το λάθος να πει το όνομα του 5 φορές, τότε το αρχέγονο αυτό κακό θα του εμφανιστεί και θα του αφαιρέσει τη ζωή με τον πιο βάναυσο τρόπο! Όπως θα δείτε και από το πρώτο trailer ο τρόμος που σου δημιουργεί ανατριχίλα είναι διάχυτος, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο Candyman movie δεν αποτελεί απλώς ένα remake, αλλά είναι περισσότερο sequel της πρώτης ταινίας. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, στόχος της νέας ταινίας είναι να λειτουργήσει ουσιαστικά σαν ένα reboot για τον horror κόσμο που έπλασε ο Clive Barker, όπου ένας νεαρός φωτογράφος έρχεται σε επαφή με τον Candyman και όπως αντιλαμβάνεστε αρχίσουν όλα τα δεινά… H ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες στις αίθουσες τον προσεχή ΙούνιοΔεν ξέρουμε εάν σας τρομάζουν τα θρίλερ ή όχι, πάντως μάλλον θα το σκεφτείτε δύο φορές να πείτε τη λέξη Candyman όταν δείτε και το trailer…   

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles