19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Νέα Canyon Gaming σειρά: Επιλέξτε το «όπλο» σας, ελέγξτε τη νίκη σας!

    CANYON high-end gaming mouse _ PrestigioPlaza

    Μια νέα σειρά από Gaming περιφερειακά ανακοίνωσε πρόσφατα η Canyon Gaming που περιλαμβάνει ποιοτικά ποντίκια, πληκτρολόγια και άλλα περιφερειακά προϊόντα που δημιουργήθηκαν ειδικά για «δυνατούς» gamers. Οι gaming συσκευές της Canyon, αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν το μοναδικό σχεδιασμό και την εκτεταμένη λειτουργικότητα, σε συνδυασμό με την προσιτή τιμή. Είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά και σχεδιασμένα σε τέλειο εργονομικό σχήμα. Επιπρόσθετα, διαθέτουν ειδικά χαρακτηριστικά παιχνιδιού, όπως προγραμματιζόμενα πλήκτρα, ενσωματωμένες μονάδες μνήμης που χαρακτηρίζονται από ένα μοναδικό στυλ.

    Η ομάδα της Canyon πάντως, έδωσε στην συγκεκριμένη σειρά των προϊόντων, ιδιαίτερη σημασία στην ευχάριστη εμπειρία του χρήστη χρησιμοποιώντας ποιοτικά υλικά, προσιτά στο μέσο χρήστη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι, τα περισσότερα από τα προϊόντα της Canyon Gaming σειράς μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για τις ώρεςτου παιχνιδιού, αλλά και για την καθημερινή εργασία.

    «Τα Canyon Gaming περιφερειακά προϊόντα είναι τα τέλεια εργαλεία για κάθε gamer. Οι gamers στην Κύπρο μπορούν τώρα να επωφεληθούν από όλα τα πλεονεκτήματα αυτής της νέας σειράς!» δήλωσε ο κ. Λεύκιος Θεοδοσίου, γενικός διευθυντής της Asbis Mediterranean.

    Σημειώνεται ότι τα προϊόντα Canyon Gaming είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένους μεταπωλητές και στα καταστήματα Prestigio Plaza στη Λευκωσία και Λεμεσό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles