22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Capcom: Πάνω από 3 εκατομμύρια αντίτυπα για το Street Fighter 6

    Η Capcom ανακοίνωσε ότι το πρόσφατο Street Fighter 6 κατάφερε να πουλήσει τρία εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2024. Το λανσάρισμα του παιχνιδιού πραγματοποιήθηκε στις 2 Ιουνίου 2023, οπότε χρειάστηκε ακριβώς μισός χρόνος για να φτάσει σε αυτό το ορόσημο. Η εταιρεία δήλωσε ότι αυτή η επιτυχία ανεβάζει τον συνολικό αριθμό πωλήσεων ολόκληρης της σειράς Street Fighter, η οποία υπάρχει από το 1987, σε πάνω από 52 εκατομμύρια αντίτυπα.

    Τον Οκτώβριο του 2023, το Street Fighter 6 κατέγραψε πωλήσεις της τάξεως των 2,5 εκατομμυρίων. Αν και δεν γνωρίζουμε πότε το Street Fighter 5 ξεπέρασε το ορόσημο των τριών εκατομμυρίων πωλήσεων, γνωρίζουμε ότι ο τίτλος χρειάστηκε τέσσερα χρόνια για να πουλήσει τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα. Από αυτή την άποψη, φαίνεται ότι το Street Fighter 6 κρατά εκπληκτικό ρυθμό.

    Η Capcom ανέφερε επίσης ότι ο θρίαμβος του τίτλου στα The Game Awards 2023, όπου στέφθηκε καλύτερο fighting παιχνίδι της χρονιάς, βοήθησε τον κόσμο να αναγνωρίσει την αξία του παιχνιδιού.

    Διαβάστε επίσης:

    Tekken 8: Ο Eddy Gordo είναι ο πρώτος DLC fighter (video) – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles