22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Capcom: Προσεχώς ψηφιακό event με αποκαλύψεις για το Street Fighter 6

    Το Street Fighter 6 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series Χ/S και PC (μέσω Steam) στις 2 Ιουνίου. Η Capcom φαίνεται πως είναι πλέον έτοιμη να ανοίξει τα χαρτιά της και να μοιραστεί με τους fans αρκετές λεπτομέρειες για τον επερχόμενο τίτλο μέσα από ένα Street Fighter 6 Showcase που θα λάβει χώρα στις 20 Απριλίου (Για την Ελλάδα Παρασκευής 21 Απριλίου στις 00:30).

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που έκανε την εμφάνισή της πριν από μερικές ώρες, οι fans μπορούν να περιμένουν ένα ψηφιακό pre-show διάρκειας 30 λεπτών πριν τις αποκαλύψεις, το οποίο θα μπορούν να το παρακολουθήσουν στο YouTube. Το event θα έχει οικοδεσπότη το rapper Lil Wayne, ο οποίος θα ενώσει τις δυνάμεις του με τους developers, προκειμένου να μοιραστούν όλα τα τελευταία νέα για το Street Fighter 6 και λεπτομέρειες για τα World Tour, Battle Hub και Fighting Grounds modes.

    Διαβάστε επίσης:

    Sony: Νέο State of Play αποκλειστικά για το Final Fantasy 16 (digitallife.gr)

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles