20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
More

    Captain Marvel 2: Θα είναι η Rogue των X-Men η αντίπαλός της στην επερχόμενη ταινία;

    Η Rogue θα είναι η κεντρική “villain” στην επερχόμενη ταινία του 2022, Captain Marvel 2; Ο Mikey Sutton, συντάκτης που μοιράζεται συχνά αποκλειστικές νέες πληροφορίες για τις ταινίες της Marvel, ανέφερε ότι σύμφωνα με πληροφορίες που έχει (από φερόμενο leak που διέρρευσε), η Rogue των X-Men θα είναι η βασική αντίπαλος της Captain Marvel στην 2η της ταινία.

    Rogue VS Captain Marvel 

     

    Τώρα που η Disney αγόρασε την 20th Century Fox, την εταιρία που είχε μέχρι πρότινος τα δικαιώματα των «μεταλλαγμένων» ηρώων, X-Men, αναμένεται να τους δούμε στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Εάν και περιμέναμε ο πρώτος X-Men που θα εισαχθεί στο MCU να είναι ο Γούλβεριν – είναι και αυτός μέλος των Avengers στα κόμικς – τελικά η πρώτη «μεταλλαγμένη» του MCU φημολογείται ότι θα είναι η Rogue. Μάλιστα, ο χαρακτήρας της θα διαφέρει πολύ από εκείνον στην πρώτη τριλογία X-Men. Θα είναι πιο κοντά σε εκείνη των κόμικς. Το καλύτερο; Δεν θα είναι με τo μερος των «καλών», μα θα είναι μέλος μίας τρομοκρατικής οργάνωσης μεταλλαγμένων και …βασικός αντίπαλός της Captain Marvel, στην δεύτερη ταινία της.

    Στα κόμικς, η Rogue κλέβει μόνιμα τις δυνάμεις της Ms Marvel, χαρακτήρα στον οποίον βασίζεται μεταξύ άλλων η κινηματογραφική Captain Marvel. Αυτό συμβαίνει επειδή η Rogue έχει την δύναμη να απορροφά την ενέργεια όποιου αγγίζει και μαζί και τις δυνάμεις του. Εάν τον αγγίζει για παρατεταμένο διάστημα, μπορεί ακόμη και να τον σκοτώσει. Θα είναι αυτό το storyline που θα δούμε στην επερχόμενη ταινία;

    Η Rogue όπως εμφανίζεται στα περισσότερα κόμικς.

    Πολλοί fans είχαν δηλώσει την δυσαρέσκειά τους για την πρώτη κινηματογραφική Rogue, η οποία δεν είχε καμία σχέση με τα κόμικς. Ήταν φοβισμένη, ντροπαλή, κλειστή, σιχαινόταν τον εαυτό της που ήταν μεταλλαγμένη και δεν είχε άλλες δυνάμεις πέρα από την απορρόφηση ενέργειας. Δεν θύμιζε την εκδοχή της από τα κόμικς όπου ήταν ένα από τα πιο σημαντικά μέλη της ομάδας των X-Men.

    Η Rogue που είδαμε στην πρώτη τριλογία X-Men. Την ενσαρκώνει η Anna Paquin.

    Αναμένουμε να δούμε εάν η νέα της κινηματογραφική εκδοχή, θα «δικαιώσει», επιτέλους, την Rogue.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles