20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Captain Marvel, γνωρίστε τους χαρακτήρες!

    H Captain Marvel, μία εκ των πιο ισχυρών ηρωίδων της Marvel έρχεται για να υπερασπιστεί τη Γη στις 7 Μαρτίου στις σκοτεινές αίθουσες. Η Captain Marvel αναμένεται να στρώσει το δρόμο για το επερχόμενο Avengers: Endgame, το οποίο θα βγει στα τέλη Απρίλιου. Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε οι fans της Marvel περιμένουν πως και πως την κυκλοφορία της νέας ταινίας και πρόσφατα η Disney κυκλοφόρησε μια σειρά από περιγραφές για τους κεντρικούς ήρωες που θα σας βοηθήσουν να μπείτε καλύτερα στο κλίμα! Συγκεκριμένα…

    CAROL DANVERS/CAPTAIN MARVEL

    (Brie Larson)

    Μία πρώην αξιωματικός και πιλότος δοκιμών της Πολεμικής Αεροπορίας, η Carol Danvers γίνεται η πιο ισχυρή ηρωίδα στον κόσμο, όταν η Γη βρίσκεται εν μέσω γαλαξιακής πολεμικής σύρραξης μεταξύ δύο εξωγήινων φυλών, των Kree και των Skrull. Η Danvers είναι αντισυμβατική και ανεξέλεγκτη, αλλά μέσα από αυτό το μοιραίο το ταξίδι, θα βρει τον αληθινό της εαυτό και τον τρόπο να χαλιναγωγήσει τις απίθανες δυνάμεις της.

     CPT MARVEL_009D_G_GRE-GR_70x100_1

    NICK FURY

    (Samuel L. Jackson)

    Στα χρόνια μετά τον Ψυχρό Πόλεμο, ο Nick Fury παλεύει να βρει νόημα και σκοπό στην ύπαρξη της S.H.I.E.L.D. Όταν διασταυρώνεται με την Carol Danvers, μαζί θα γίνουν η μοναδική ελπίδα της ανθρωπότητας, που μπορεί να σταματήσει την εισβολή των Skrull.

     CPT MARVEL_009D_G_GRE-GR_70x100_3

    TALOS

    (Ben Mendelsohn)

    Ένα περήφανο μέλος των Skrull, ο Talos  είναι αριστοτέχνης της μεταμόρφωσης. Επικεφαλής των επιθέσεων εναντίον των Kree, o τρομαχτικός Talos θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει.

    CPT MARVEL_009D_G_GRE-GR_70x100_5

    ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ STARFORCE

    (Jude Law)

    Ένας καταξιωμένος πολεμιστής του στρατού των Kree, που βρίσκονται σε συνεχή πόλεμο με τους Skrull. Ένας επιβλητικός αρχηγός και μέντορας της  Carol Danvers, ο διοικητής του ελίτ στρατού είναι ένας ήρωας για τον λαό των Kree.

    CPT MARVEL_009D_G_GRE-GR_70x100_4

    RONAN

    (Lee Pace)

    O Ronan είναι ένας ικανότατος αρχηγός των Kree και διοικεί τους τρομαχτικούς Accusers— το βαρύ πυροβολικό του στρατού των Kree.

     

    MINNERVA

    (Gemma Chan)

    Χαρισματική ελεύθερη σκοπευτής της και πιστή υφισταμένη του Διοικητή της Starforce.

      CPT MARVEL_010D_G_GRE-GR_70x100_3

    MARIA RAMBEAU

    (Lashana Lynch)

    Μία πρώην πιλότος δοκιμών και κολλητή της Carol Danvers. Η Maria είναι ισχυρογνώμων και πιστή εξομολόγος της Carol.

     CPT MARVEL_010D_G_GRE-GR_70x100_4

    AGENT COULSON

    (Clark Gregg)

    O Πράκτορας Coulson είναι νεοσύλλεκτος στη S.H.I.E.L.D. Όταν η κατάσταση εκτροχιάζεται, βρίσκεται στην καρδιά της δράσης και καλείται να αποδείξει την αξία του.

     CPT MARVEL_010D_G_GRE-GR_70x100_1

    KORATH

    (Djimon Hounsou)

    Δεύτερος στην ιεραρχία της Starforce, ο Korath είναι στωικός, εντελώς στερημένος από χιούμορ και πειθαρχημένος. Είναι η επιτομή του τι σημαίνει να είσαι ένας πιστός στρατιώτης Kree.

    CPT MARVEL_010D_G_GRE-GR_70x100_2

    BRONCHAR

    (Rune Temte)

    Τεράστιος, γενειοφόρος και μπλε, ο Bron-Char είναι η δύναμη της ομάδας των Kree.

     ATT-LASS

    (Algenis Perez Soto)

    Ειδικός στην παρείσφρηση και την ευελιξία, φέρει δίδυμα πιστόλια στους γοφούς του.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles