15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Carpool Karaoke: The Series: Η απόπειρα της Apple και στο τηλεοπτικό πεδίο είναι γεγονός!

    Η Apple, κατά την διάρκεια ενός διαφημιστικού διαλείμματος τη βραδιά της απονομής των μουσικών βραβείων Grammy, έδωσε στη δημοσιότητα ένα πρώιμο teaser video του Carpool Karaoke: The Series, στο οποίο θα δούμε κορυφαία ονόματα του χώρου, όπως Will Smith, John Legend, και Arianna Grande, με τον James Corden να λέγεται πως θα εμφανιστεί μια φορά, στο αρχικό επεισόδιο.

    adele-late-late-show-carpool-karaoke

    Η σειρά θα κάνει το ντεμπούτο της μέσω του Apple Music. Στο trailer δεν διευκρινίζεται ακριβώς πότε θα ξεκινήσει η προβολή της, μόνο ότι κάτι τέτοιο θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Η Apple ζήτησε 16 επεισόδια του show πέρυσι, το οποίο αποτελούσε μέρος μιας ενότητας της εκπομπής Late Late Show με τον James Corden. Ο Corden εμφανίζεται σε αρκετές σκηνές στο trailer, τραγουδώντας με τον Will Smith, ωστόσο σε κάθε νέο επεισόδιο θα εμφανίζεται και διαφορετικό άτομο στη θέση του οδηγού.

    Το άτομο αυτό θα υποδέχεται και έναν διαφορετικό καλλιτέχνη, δημιουργώντας ζευγάρια όπως Shaquille O’Neal και John Cena, και Metallica με Billy Eichner. Όπως δείχνει και το trailer, η δράση θα συνεχίζεται και εκτός οχήματος, μεταφέροντας τους αστέρες του θεάματος, της μουσικής και του αθλητισμού σε συνοικιακά αρτοποιεία, καθαριστήρια και γήπεδα μπάσκετ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles