15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    O απόλυτος πρωταγωνιστής των βραβείων Grammy; Το high-tech φόρεμα της Carrie Underwood

    Δεν ξέρουμε αν εσείς είστε fan της Carrie Underwood, αλλά εμείς επιλέγουμε να την αγνοούμε εντελώς. Όπως επιλέγουμε να αγνοούμε επιδεικτικά και τον Justin Bieber αλλά ελπίζουμε πως αυτό θα το κάνει ολόκληρη η ανθρωπότητα σύντομα.

    Στα χθεσινά Grammy πάντως, η Carrie Underwood ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια, αλλά όχι με τον τρόπο που γνωρίζουμε συνήθως: Δεν συγκλόνισε με τη φωνή της, δεν ασχολήθηκε ο κόσμος μαζί της εξαιτίας μίας γκάφας. Ασχολήθηκε όλο το twitter, αλλά και τα ειδησεογραφικά πρακτορεία, με το φόρεμά της, ένα φόρεμα που στην αρχή ήταν έτσι:

    Και που στην διάρκεια της ερμηνείας της, άρχισαν να προβάλλονται πάνω του, μέσω προτζέκτορα, διάφορες μορφές και εφέ που προβάλλονταν και στο video wall πίσω της. Έτσι λοιπόν το φόρεμα έγινε έτσι:

    Κι έτσι:

    Κι έτσι:

    Κι έτσι:

    Αλλά κι έτσι:

    Και τελικά, έτσι:

    Ψάχνοντας να βρούμε την τεχνολογία πίσω από αυτό το φόρεμα, δεν καταφέραμε να βρούμε πολλά πράγματα. Γνωρίζουμε πως υπάρχει η δυνατότητα πολύ ρεαλιστικής προβολής εικόνων σε συγκεκριμένες επιφάνειες που ξεφεύγουν από τα πρότυπα του «λευκού καμβά» που έχουμε συνηθίσει σε συνέδρια και ημερίδες, αλλά αλήθεια, πολύ θα θέλαμε να γνωρίσουμε τον τεχνικό που οργάνωσε τα οπτικά εφέ στο φόρεμα της νεαρής τραγουδίστριας της country.

    GIF: Mashable

    Πηγή: Business Insider

     

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles