21.1 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Caviar: Αυτό είναι το iPhone 15 Pro με χρυσό 18 καρατίων – Δείτε πόσο κοστίζει

    Την προηγούμενη εβδομάδα, η Apple σύστησε στο κοινό τα νέα της μοντέλα iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max. Ωστόσο, κανένα από αυτά δεν θα είναι διαθέσιμο στην αγορά σε χρυσό 18 καρατιών, εκτός αν ο μελλοντικός αγοραστής επιλέξει να αγοράσει ένα από τα luxury μοντέλα της Caviar.

    Η εταιρεία παρουσίασε το iPhone 15 Pro Ultra Gold που ξεκινά από 8.890 $ και φτάνει τα 9.890 $, και το iPhone 15 Pro Max Ultra Gold με βασική τιμή 9,670 $, που φτάνει τα 10,390 $. Τα μοντέλα Ultra Gold διαθέτουν πλαίσιο από χρυσό 18 καρατιών με σατινέ φινίρισμα, ενώ το λογότυπο της Apple στο πίσω μέρος είναι κατασκευασμένο από χρυσό 24 καρατιών. Η Caviar ανέφερε μάλιστα ότι το Ultra Gold είναι ένα κινητό για τους «εκλεκτούς», συμπεριλαμβανομένων διασημοτήτων, αθλητών, πολιτικών κ.α.

    Η εταιρεία παρουσίασε επίσης μια έκδοση Ultra Black για τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max. Το iPhone 15 Pro Ultra Black έχει βασική τιμή 8,060 $ και φτάνει τα 9,060 $, ενώ το iPhone 15 Pro Max Ultra Black ξεκινά από 8,840 $, με το πιο ακριβό μοντέλο να κοστίζει 9,560 $. Το μοντέλο Ultra Black διαθέτει επίσης λογότυπο Apple 24k, αλλά το σασί του είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο αεροπορίας με PVD.

    Παράλληλα, το πλαίσιο της έκδοσης Dark Red έχει κοσμικά μοτίβα εμπνευσμένα από τον Άρη, με κάθε μονάδα να έχει μοναδικό σχεδιασμό από μαρμάρινο άνθρακα. Η Caviar υπογραμμίζει ότι το πλαίσιο του Dark Red από σφυρήλατο άνθρακα σε σκούρο κόκκινο χρώμα προέρχεται από την παραγωγή σπορ αυτοκινήτων Lamborghini.

    Το πλαίσιο της έκδοσης Starry Night είναι κατασκευασμένο από σφυρήλατο σύνθετο άνθρακα, με τις ιώδεις ίνες να έχουν μοτίβο που μοιάζει με τον πίνακα του Βαν Γκογκ “The Starry Night”. Όπως το Dark Red, το μοντέλο Starry Night έρχεται επίσης με ένα μοναδικό σχέδιο μαρμάρινου άνθρακα. Η Caviar θα κατασκευάσει μόνο 99 κομμάτια από καθεμία από αυτές τις πέντε εκδόσεις iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέα iPhone 15: Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles