18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    CBS IT Systems (Cyprus): Πιστοποιήθηκε από την HP.Inc για την παροχή τεχνικής υποστήριξης σε laptops & pc’s

    cbs it systems cyprus

    Ως πιστοποιημένο επισκευαστικό κέντρο της ΗP Inc. αναγνωρίστηκε πρόσφατα, η CBS IT Systems (Cyprus) LTD, η οποία δραστηριοποιείται στην Κυπριακή αγορά από το 2008 και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εμπορικούς Gold Partners της HP Inc. στην κατηγορία των Pc’s, Notebooks & Peripherals, στην Κύπρο. Ως Specialist Computing Services, η CBS IT Systems (Cyprus) LTD,  παρέχει  πλέον ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης που καλύπτει επισκευές σε laptops & pc’s.

    Παράλληλα, με την πιστοποίηση αυτή η HP Inc. αποδεικνύει την εμπιστοσύνη της προς την CBS IT Systems (Cyprus) LTD και αναγνωρίζει την ισχυρή τεχνογνωσία που διαθέτει η εταιρεία, η οποία την καθιστά ικανή να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους καταναλωτές.

    Σημειώνεται ότι η CBS IT Systems (Cyprus) LTD είναι μέλος του ομίλου πληροφορικής Cosmos Business Systems, ενός από τους σημαντικότερους Systems Integrators στην περιοχή. Στο επενδυτικό σχέδιο του ομίλου προβλέπεται η επέκταση της παρουσίας  στην Κύπρο και η ενίσχυση των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων στο νησί.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles