22 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    CD Projekt Red: Πάνω από 300 developers εργάζονται πυρετωδώς για το “The Witcher 4”

    Έχουν περάσει πλέον αρκετά χρόνια από τη στιγμή που είδαμε το θρυλικό “The Witcher 3” να κυκλοφορεί στην αγορά. Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι το επόμενο παιχνίδι έχει ήδη δρομολογηθεί από τη CD Projekt Red και αναμένεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο για το franchise. Ωστόσο, οι πληροφορίες μέχρι σήμερα ήταν λιγοστές. Τώρα, μέσω της τελευταίας οικονομικής αναφοράς της εταιρείας, ήρθε ένα νέο στοιχείο στο φως της δημοσιότητας για το Witcher 4, που είναι γνωστό με το code name «Polaris».

    Πιο συγκεκριμένα, το επερχόμενο video game ξεπερνά πια το στάδιο του pre-production και προχωρά στην πλήρη ανάπτυξή του, αφού πάνω από 300 developers εργάζονται πάνω στο RPG πυρετωδώς.

    «Η ομάδα αναπτύσσεται σταθερά, έχοντας φτάσει σχεδόν τους 330 προγραμματιστές στο τέλος του περασμένου μήνα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Adam Kiciński. «Αναμένεται να αυξηθεί σε πάνω από 400 developers μέχρι τα μέσα του επόμενου έτους».

    Ο Kiciński δήλωσε ότι οι 220 developers που εργάζονταν στο Cyberpunk 2077 μέχρι τον Οκτώβριο, μεταβαίνουν σταδιακά σε άλλα projects, συμπεριλαμβανομένου του Polaris. Ένα ποσοστό θα δραστηριοποιηθεί επίσης και στο sequel του Cyberpunk 2077, το οποίο είναι ήδη στο αρχικό στάδιο της παραγωγής.

    Σξμειώνεται ότι, παρά την αυξανόμενη ομάδα που έχει δεσμευτεί στο Witcher, αυτό δεν είναι το μόνο Witcher project που έχει στα “σκαριά” η CD Projekt. Υπάρχει το Project Serius, σε εξέλιξη στο πρώην ανεξάρτητο στούντιο The Molasses Flood, που αποκτήθηκε από την CD Projekt πέρυσι και ένα remake των πρώτων παιχνιδιών με τον Geralt, το οποίο θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μετά το Polaris.

    Διαβάστε επίσης:

    Πάνω από 20 εκατ. παίκτες για το Life Is Strange

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles