21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    H ιστορική Polaroid παρουσιάζει δύο Android smartphones στη CES 2016!

    H Polaroid είναι μία ιστορική εταιρεία που έχει συνδεθεί με τις ομώνυμες κινηματογραφικές μηχανές που έκαναν θραύση στα 50s και 60s. Φυσικά τα χρόνια πέρασαν και όλοι γνωρίζουμε πόσο πολύ άλλαξαν οι φωτογραφικές μας «συνήθειες», παρόλα αυτά το Polaroid brand εξακολουθεί να διαθέτει δυναμική. Πλέον, η ονομασία Polaroid χρησιμοποιείται και στην κινητή τηλεφωνία, καθώς η γνωστή εταιρεία παρουσίασε στην CES 2016 δύο Android smartphones!

    Polaroid Smartphones (4)

    Polaroid Smartphones (2)
    Το πρώτο είναι το Polaroid Power, ένα 6ιντσό phablet, το οποίο διαθέτει display στα 1080p, οκταπύρηνο επεξεργαστή και 3GB μνήμης RAM. Επιπλέον, το Power διαθέτει 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, κύρια κάμερα στα 13MP και selfie cam στα 8MP (μαζί με flash) με μπαταρία χωρητικότητας στα 3000mAh. Το Power θα στοιχίζει κοντά στα 250 δολάρια. Η δεύτερη συσκευή που έκανε την εμφάνιση της στο exhibition floor του Los Angeles Convention center ήταν το Polaroid Snap, ένα mid-ranger το οποίο κυκλοφορεί σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις (5, 5.5 και 6 ίντσες) με ποιότητα οθόνης στα 720p. Όλα τα Polaroid Snap διαθέτουν quad-core CPU με 2GB μνήμης RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου, κάμερες στα 13MP (main camera) και 5MP (selfie cam), ενώ η τιμή του θα κυμαίνεται από τα 129 μέχρι τα 179 δολάρια ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης του εκάστοτε μοντέλου.

    Polaroid Smartphones (1)

    Polaroid Smartphones (3)
    Σύμφωνα με τους υπευθύνους της ιστορικής εταιρείας, το Snap (στις τρεις διαφορετικές εκδόσεις του) θα κάνει την εμφάνιση του μέσα στον Φεβρουάριο, ενώ το Power θα κάνει την εμφάνιση του κάποια στιγμή μέσα στην άνοιξη.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles