21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Χαμός από κομμένες σειρές στην αμερικανική TV!

    Κάθε σεζόν η τηλεοπτική παραγωγή ξεκινάει με τρομερές φιλοδοξίες, ωστόσο για κάθε μεγάλη επιτυχία της μικρής οθόνης, υπάρχουν πολλά άλλα projects που δεν τα πάνε και τόσο καλά και αναγκάζονται να κλείσουν τις κάμερες. Αυτές τις μέρες έγινε ένας μικρός χαμός αφού κόπηκαν πάρα πολλές σειρές από διαφορετικά κανάλια, προκαλώντας μία αναστάτωση που συνοδεύτηκε φυσικά με το απαραίτητο κουτσομπολιό πίσω από τις κλειστές πόρτες.

    agent-carter_0

    Το ABC για παράδειγμα έβαλε τέλος στο Castle, κάτι που μάλλον ήταν αναμενόμενο μετά το χαμό που προκάλεσε το κόψιμο της Stana Katic από την ερχόμενη 9η σεζόν. Το άλλο μεγάλο διπλό “σοκ” ήταν το τέλος που μπήκε σε δύο σειρές της Marvel, το Agent Carter που τα νούμερά του δεν ήταν και τόσο καλά μετά από δύο σεζόν, αλλά και του spin-off του Agents of SHIELD, Marvel’s Most Wanted που δεν πρόλαβε να βγει καν στον αέρα. Το καινούργιο The Family μας άφησε κι αυτό νωρίς, όπως και τα Galavant και Nashville παρά το γεγονός πως ήταν πολύ φιλόδοξα projects. Όσο για τo The Muppets ήταν πολλοί εκείνοι που είχαν προβλέψει από την αρχή πως δεν θα είχε μέλλον η σειρά μετά από εκείνη την πολύ μέτρια ταινία.

    Το FOX από την άλλη δεν πείστηκε από τις καλές κριτικές που είχαν τα The Grinder και Grandfathered αλλά από τη μικρή τηλεθέαση τους γι’ αυτό και τα σταμάτησε. Οι Rob Lowe και John Stamos έκαναν ότι μπορούσαν στις δύο σειρές αντίστοιχα (ειδικά ο πρώτος), αλλά δεν κατάφεραν να σώσουν την κατάσταση. Από το μαχαίρι δεν γλύτωσε ούτε το animation Bordertown, μία δουλειά από τους παραγωγούς του Family Guy, βλέπε Seth MacFarlane και Mark Hentemann.

    Τέλος το CBS με τη σειρά του έκοψε το CSI: Cyber, κάτι που σημαίνει πως το κανάλι έμεινε χωρίς CSI show για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles