15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Χαμός από leaks για το Samsung Galaxy Note 10!

    Βρισκόμαστε στα τέλη Ιουλίου και είναι λογικό όλοι οι προβολείς έχουν πέσει πάνω στη νέα ναυαρχίδα της Samsung, καθώς το Galaxy Note 10 πρόκειται να ανακοινωθεί επίσημα στις 7 Αυγούστου. Ως είθισται το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε μια βροχή από leaks, τα οποία μας βοηθούν να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τις δυνατότητες και τα specs της νέας συσκευής. Αυτό που ήδη έχει επιβεβαιωθεί είναι ότι θα υπάρξουν δύο μοντέλα, ένα Plus με display στις 6.8 ίντσες και ένα core με οθόνη στις 6.3 ίντσες. Φυσικά, η λογική είναι και εδώ περαιτέρω σμίκρυνση στα bezels και ένα design που αφορά σε μεγαλύτερη οθόνη και περισσότερο άνετος έλεγχος στο χέρι.

    Galaxy Note 10 (1)

    Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτα reports, μια διαφορά ανάμεσα στο Note 10 και στο Plus θα είναι ότι το «μεγάλο» θα φέρει microSD slot, ενώ και από τα δύο θα «απουσιάζει» το παραδοσιακό headphone jack των 3.5mm. Επιπλέον, οι καλά πληροφορημένοι insiders αναφέρουν ότι η Samsung σχεδιάζει να πραγματοποιήσει ένα τεράστιο άλμα στην ταχύτητα φόρτισης, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει βελτίωση και στο powershare feature που είδαμε στο S10 και το οποίο βοηθάει στην φόρτιση κι άλλων συσκευών – gadgets, όπως είναι τα ακουστικά Buds.

    Galaxy Note 10 (2)

    Παράλληλα, σε ότι έχει να κάνει με τα specs που έχουν διαρρεύσει, στην καρδιά του Note 10 Plus θα βρίσκεται είτε το πανίσχυρο Snapdragon 855 Plus chipset, είτε το Exynos 9825 (το οποίο διαθέτει τεχνολογία κατασκευής στα 7 νανόμετρα), ενώ στην πλευρά της κάμερας θα υπάρχει ένα τριπλό camera setup, με ένα standard φακό στα 12MP, έναν Ultra-Wide στα 16MP και έναν τηλεφακό στα 12MP, ενώ είναι πολύ πιθανό να δούμε και έναν TOF sensor στο πίσω τμήμα. Σε ότι έχει να κάνει με το S Pen, το οποίο αναμφίβολα αποτελεί ένα από πιο ισχυρά στοιχεία της σειράς Note, οι τελευταίες φήμες κάνουν λόγο ότι θα υπάρχει υποστήριξη Air Gestures, πράγμα που σημαίνει ότι ο χρήστης θα μπορεί να ελέγξει και να ενεργοποιήσει μια σειρά από λειτουργίες του τηλεφώνου, χωρίς να χρειάζεται να αγγίξει το display. Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με την αυτονομία, δεν αποκλείεται να δούμε μια μπαταρία με χωρητικότητα στα 4300mAh.

    Τα παραπάνω tech specs εξακολουθούν και παραμένουν βέβαια στη σφαίρα των leaks, για αυτό θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι τις 7 Αυγούστου, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το “real thing”!  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles