20 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Χανιά: Ένας νομός, ατελείωτες επιλογές

    Η ίδια η πόλη των Χανίων είναι ιδιαίτερα γραφική και θα σας γοητεύσει, ειδικά κάνοντας βόλτα στην παλιά πόλη που περιβάλλεται από τα περίφημα ενετικά τείχη του 15ου αιώνα. Από εκεί και πέρα στο νομό θα βρείτε ατελείωτες επιλογές.


    Το διάσημο Ελαφονήσι με τις υπέροχες παραλίες με τα ρηχά νερά και τη ροζ άμμο (λόγω των κοραλλιών) θα αποτελέσει μία από τις εκδρομές σας στο νησί, όπως και η -απαράμιλλης ομορφιάς- λιμνοθάλασσα του Μπάλου στο ακρωτήρι Γραμβούσα που αποτελεί ένα από τα πιο γοητευτικά μέρη της Κρήτης και στην οποία θα έχετε πρόσβαση με καράβι, αλλά και η πανέμορφη παραλία της Φαλάσαρνας. Επισκεφθείτε ακόμη την Παλιόχωρα και τη Σούγια, ενώ μην παραλείψετε να δείτε το Φραγκοκάστελλο, με το κάστρο, τις όμορφες παραλίες και τα… φαντάσματα Δροσουλίτες. Η Χώρα Σφακίων θα σας δώσει μια διαφορετική εικόνα Κρήτης που δεν πρέπει να χάσετε. Τέλος, αν σας αρέσει η πεζοπορία, μη χάσετε με τίποτα το μαγευτικό Φαράγγι της Σαμαριάς, ένα μοναδικό τοπίο για την Κρήτη και ολόκληρη την Ελλάδα.

    Τι gadgets να πάρετε μαζί σας

    Sony NWZ-W262 Walkman
    Συσκευή αναπαραγωγής MP3 που… φοριέται

    Με ελαφριά κατασκευή και τέλεια εφαρμογή, ειδικά για σπορ και στιγμές χαλάρωσης. Με χωρητικότητα 2GB, γρήγορη φόρτιση και αναπαραγωγή 8 ωρών, χωρίς μπλεγμένα καλώδια για απόλυτη ελευθερία. Είναι αδιάβροχο, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και στη βροχή, ενώ μπορείτε ακόμη και να το πλύνετε.
    www.sony.gr

    Remington Smooth & Silky
    Αποτριχωτική μηχανή

    Επειδή και στις διακοπές σας πρέπει να περιποιείστε τον εαυτό σας, η αποτριχωτική μηχανή EP6010 αποτελεί ιδανική επιλογή. Επιτυγχάνει την απομάκρυνση της τρίχας από τη ρίζα και αυτό σημαίνει πως χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να εμφανιστεί ξανά. Παρέχει πιο απαλό και μεταξένιο δέρμα για περισσότερο χρονικό διάστημα, ενώ προσφέρει τέλειο αποτέλεσμα σε διαφορετικά σημεία του σώματος όπως τα πόδια, τις μασχάλες και την περιοχή του μπικίνι.
    www.damkalidis.gr

    Τι άλλο να πάρετε μαζί σας

    ProAstin Marcus Rohrer
    Απολαύστε τον ήλιο, προστατέψτε σώμα και δέρμα

    Ένας συνδυασμός Ασταξανθίνης και φυσικής Βιταμίνης Ε. Η Ασταξανθίνη επιτίθεται στις ελεύθερες ρίζες και η μοναδική της σύνθεση της επιτρέπει να δράσει αποτελεσματικά και δραστικά σε κάθε σημείο του σώματός μας ενισχύοντας αποτελεσματικά το ανοσοποιητικό σύστημα. Προετοιμαστείτε για το καλοκαίρι, ενισχύστε το σώμα σας και προστατέψτε το δέρμα σας άμεσα και αποτελεσματικά από τα σημάδια του χρόνου.
    www.elovari.gr

    Body Shop Seaweed range
    Καλοκαιρινή προστασία

    Μία σειρά προϊόντων για την προστασία σας και το καλοκαίρι. Για κάθε τύπο δέρματος, με βάση τα φύκια, ανάμεσά τους θα προϊόντα πλύσης προσώπου, ενυδατικές κρέμες κ.ά.
    www.facebook.com/TheBodyShopGreece

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles