15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Channel Partner Awards 2019 – «Winning with our Partners»: Απονεμήθηκαν τα ετήσια βραβεία Συνεργατών της Huawei

    Για μία ακόμη χρονιά, η Huawei Ελλάδος επιβράβευσε τους Συνεργάτες της στην καθιερωμένη ετήσια απονομή των βραβείων, Channel Partner Awards 2019, σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου στον Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας. Τα συγκεκριμένα βραβεία επιβραβεύουν κάθε χρόνο τις καλύτερες πρακτικές και τις στρατηγικές συνεργασίας της Huawei.

    Εκλεκτοί καλεσμένοι, προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό κόσμο και συνεργάτες της Huawei καθώς επίσης και στελέχη της εταιρείας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, έδωσαν το παρόν, σε μία ξεχωριστή βραδιά ανάδειξης των σχέσεων εμπιστοσύνης, συνεργασίας και αμοιβαιότητας που υλοποιήθηκαν μέσα στο 2019, με την Huawei να υπογραμμίζει την σταθερή δέσμευση της, για την ανάδειξη και την ουσιαστική συμβολή της, στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας των Συνεργατών της.

    Κατά τη διάρκεια της φετινής εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε σύντομη αναδρομή στις σημαντικότερες επιχειρηματικές στιγμές και συνεργασίες που αποτέλεσαν σταθμό για την Huawei το 2019, όπως επίσης και σε θέματα επιχειρηματικής στρατηγικής της εταιρείας με βασικό μήνυμα της βραδιάς «Winning with our Partners». Οι διακεκριμένοι καλεσμένοι και ομιλητές επικεντρώθηκαν στις αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης που χτίζει και αναπτύσσει η Huawei με τους συνεργάτες της και αντάλλαξαν θέσεις και απόψεις για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να επιτυγχάνονται σπουδαίες και εποικοδομητικές συνέργειες προς όφελος της τεχνολογικής εξέλιξης της καινοτομίας.

    Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε ακόμα σε θέματα και πρακτικές της Huawei που αποβλέπουν  στην ψηφιακή αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιακών οργανισμών και επιχειρήσεων της χώρας με τη δέσμευση της εταιρείας να συνεχίσει  να καινοτομεί και να επενδύει όχι μόνο για το παρόν, αλλά ακόμη περισσότερο, για το μέλλον.

    Τα κριτήρια με τα οποία επιλέχθηκαν οι εταιρείες ήταν τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά. Συγκεκριμένα, ανά κατηγορία, οι εταιρείες που αναδείχθηκαν είναι οι:

    • SMB Partners of the Year: (2 βραβεύσεις) MULTIFUNCTION / UTELIT
    • IT Partner of the Year:                         NETBULL LTD.
    • Regional Partner of the Year:             IP PARTNERS
    • Vertical Solutions Partner of the Year: OTE GROUP
    • Cyprus Partner of the Year:                         HSDATA
    • Services Partner of the Year:                         INTRASOFT INTERNATIONAL S.A.
    • Partner Dedication Award:                         NETWORK BUSINESS SOLUTIONS
    • IP Partner of the Year:                         BYTE COMPUTER S.A.
    • Enterprise Partner of the Year:             COSMOS BUSINESS SYSTEMS

    Ο κ. Παναγιώτης Αθανασόπουλος, Channel Manager, Huawei Enterprise Business Group Ελλάδος αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους τους συνεργάτες της Huawei για την αμοιβαία εμπιστοσύνη και τις υψηλές επιδόσεις που έχουν επιδείξει δήλωσε σχετικά: «Η Huawei μαζί με τους συνεργάτες της έχει καταφέρει να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες βασισμένα στα υψηλότερα δυνατά τεχνολογικά επίπεδα, συνεισφέροντας στην ψηφιακή αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιακών οργανισμών και επιχειρήσεων της χώρας. Η συλλογική προσπάθεια, η εμπιστοσύνη και η συνεργασία αποτελούν θεμελιώδεις πρακτικές της Huawei προκειμένου μα επιτευχθεί το όραμα της εταιρείας για τη δημιουργία ενός πλήρως συνδεδεμένου ευφυούς κόσμου σε περισσότερους ανθρώπους, νοικοκυριά και επιχειρήσεις».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles