17.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Χαράς ευαγγέλια για τη Samsung! Η σειρά Galaxy S23 πούλησε 23% καλύτερα από το S22!

    Η σειρά S23 έχει κλείσει σχεδόν 9 μήνες που βρίσκεται στην αγορά και όπως όλα δείχνουν τα στελέχη της Samsung, δεν μπορούν παρά να αισθάνονται ικανοποιημένοι για την πορεία της τελευταίας ναυαρχίδας τους. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές και από insiders της αγοράς, οι πωλήσεις των Galaxy S23, S23+ και S23 Ultra ήταν εξαιρετικές, σημειώνοντας ποσοστά που ξεπέρασαν το 23% σε σύγκριση με το S22.

     

    Αν και δεν είμαστε σε θέση για το που ακριβώς οφείλεται αυτή η τεράστια άνοδος, παρόλα αυτά σύμφωνα με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, το S23 πούλησε περισσότερα από 25.06 εκατομμύρια units, ενώ για το ίδιο χρονικό διάστημα πουλήθηκαν περισσότερα από 20.32 εκατομμύρια συσκευές (5 εκατομμύρια λιγότερες συσκευές). Ανάμεσα στα τρία μοντέλα της σειράς S23, το Ultra είναι ο «πρωταθλητής» των πωλήσεων, με πωλήσεις που ξεπέρασαν τα 11.63 εκατομμύρια units, στην δεύτερη θέση είναι το core S23 με 8.91 εκατομμύρια units, ενώ το S23+ είναι στην 3η θέση με 4.52 εκατ. units.

    Σε ότι έχει να κάνει με τα foldables που ως γνωστόν αποτελούν μια κομβικής σημασίας προϊοντική κατηγορία, τρεις μήνες μετά το launch τους τα Galaxy Z Flip 5 και Galaxy Z Fold 5 στο σύνολο τους έχουν πουλήσει κοντά στις 4.86 εκατομμύρια συσκευές. Σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά έχουμε μια ισχνή αύξηση της τάξης του 4%, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε να κάνουμε με μια αγορά που εμφανίζει σημάδια σταθερότητας. Από 4.86 εκατ. foldables της Samsung, την μερίδα του λέοντος κατέχει το Flip με 3.08 εκατ. πωλήσεις, ενώ το Fold 5 παίζει στα 1.79 εκατ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles