19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Χίλια μπράβο! Η Nintendo αντικατέστησε το Game Boy σε μια 95χρονή γιαγιά! Ένα τρυφερό story…

    Πολλές εταιρείες gaming δεν είναι οι «απρόσωπες» μεγάλες επιχειρήσεις που επιδίδονται σε έναν ατελείωτο ανταγωνισμό για να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους gamers, με στόχο να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Μια πολύ τρυφερή ιστορία συνέβη πριν από μερικά χρόνια (αλλά έγινε γνωστή πρόσφατα) και αφορούσε σε μία γιαγιά, ηλικίας 95 ετών, η οποία λάτρευε να παίζει Tetris με το αγαπημένο της Gameboy όπου και εάν βρισκόταν.

    Σε κάποια φάση το Game Boy της 95χρονής σταμάτησε να δουλεύει και τότε η κόρη της, η 70χρονή Kuniko Tsusaka, προσπάθησε να βρει κάποιο μαγαζί ηλεκτρονικών ειδών που θα μπορούσε να το επισκευάσει. Παρόλα αυτά, οι προσπάθειες της απέβησαν άκαρπες και έτσι η Kuniko αποφάσισε να στείλει ένα γράμμα στη Nintendo, περιγράφοντας την κατάσταση. Αν και δεν είχε πολλές ελπίδες ότι θα έβλεπε κάποιος το αίτημα της από την ίδια τη Nintendo, ωστόσο μια εβδομάδα μετά συνέβη κάτι που ούτε η ίδια δεν το περίμενε, καθώς η Nintendo Ιαπωνίας όχι μόνο αποδέχθηκε το αίτημα της, αλλά παράλληλα της έστειλε ένα ολοκαίνουργιο Game Boy που βρισκόταν στις αποθήκες της Nintendo. Η γιαγιά αν και έφυγε 4 χρόνια αργότερα, ωστόσο σίγουρα ήταν πολύ happy στο τελευταίο της ταξίδι! Η ιστορία της έγινε viral από τον εγγονό της, ο οποίος την ανέβασε στο Twitter, αποσπώντας περισσότερα από 200.000 likes, ενώ παράλληλα δημοσιεύθηκε και στον Ιαπωνικό Τύπο. Αναμφίβολα, η Nintendo Ιαπωνίας έδωσε μαθήματα για το πως είναι το τέλειο customer support!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles