24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Χίλια μπράβο στη Riot Games! Προσφέρει 1.5 εκατ. δολάρια στις προσπάθειες καταπολέμησης του COVID-19!

    Όλος ο κόσμος του gaming είναι αυτή τη στιγμή μια γροθιά, απέναντι στην ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού που αυτή τη στιγμή επηρεάζει δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Είτε μέσω προσφορών δωρεάν τίτλων που βοηθούν στην πιο άνετη (και λιγότερο επώδυνη) παραμονή στο σπίτι, είστε μέσω δωρεών μεγάλων χρηματικών ποσών. Το δεύτερο δρόμο διάλεξε και η Riot Games, η οποία μαζί με τους συνιδρυτές της εταιρείας (Brandon Beck και Marc Merrill) συνολικά δωρίζουν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό του 1.5 εκατ. δολαρίων στην πολιτεία του Los Angeles και σε μια σειρά από οργανώσεις που έχουν ριχθεί στη μάχη απέναντι στον κορονοϊό.

    Από το 1.5 εκατ. σε σύνολο της χορηγίας, 400.000$ θα δοθούν στην Τράπεζα Φαγητού του Los Angeles, ενώ 200.000$ θα καταλήξουν στα ταμεία της δημοτικής αρχής, με αυτά τα χρήματα να βοηθούν σε τομείς όπως είναι η υγεία και η σίτιση των ανθρώπων που έχουν μεγάλη ανάγκη. Επιπλέον, οι δημιουργοί του League of Legends, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις έτσι ώστε να εξασφαλίσουν χειρουργικές μάσκες και άλλου είδους ιατρικό εξοπλισμό, που στη συνέχεια θα τα δωρίσουν στα νοσοκομεία του Los Angeles. Η Riot δείχνει το δρόμο και σίγουρα πολλές ακόμη εταιρείες gaming την ακολουθούν (ή θα την ακολουθήσουν), σε μια προσπάθεια να σβήσει για πάντα ο εφιάλτης του κορονοϊού από κάθε γωνιά του πλανήτη.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles