21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Χιλιάδες στη λίστα αναμονής για ένα δείπνο σε εστιατόριο στο Λονδίνο όπου τα ρούχα είναι… προαιρετικά

    Ένα pop up εστιατόριο στο Λονδίνο έχει προκαλέσει πανικό σε υποψήφιους θαμώνες οι οποίοι έχουν δημιουργήσει λίστα αναμονής πολλών χιλιάδων ατόμων, δύο μήνες πριν ανοίξει επίσημα. Ο λόγος; Η αμφιλεγόμενη πολιτική του που θέλει τα ρούχα κατά το γεύμα σ’ αυτό να είναι… προαιρετικά.

    Το “The Bunyadi”, όπως ονομάζεται, θα ανοίξει τον Ιούνιο για τρεις μήνες και έχει δύο διαφορετικά τμήματα: ένα με ντυμένους και ένα με… γυμνούς θαμώνες.

    the bunyadi

    “Η ιδέα είναι να ζήσετε την πραγματική απελευθέρωση” σημειώνει ο Seb Lyall, ιδρυτής της εταιρείας που είχε την ιδέα αυτού του εστιατορίου.

    “Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία νύχτα χωρίς… χημικά, τεχνητά χρώματα, ηλεκτρισμό, φυσικό αέριο και τηλέφωνο, ακόμη και χωρίς ρούχα αν το επιθυμούν” αναφέρει σχετικά. “Έχουμε εργαστεί πολύ σκληρά ώστε να σχεδιάσουμε ένα χώρο όπου οι πελάτες μας θα είναι γυμνοί…” Επίσης, όμως ούτε το προσωπικά θα φοράει ρούχα, έχοντας απλά κάποια μέρη του σώματός του καλυμμένα για… ευνόητους λόγους.

    Αυτό το αντισυμβατικό concept δείπνου αποδείχθηκε τόσο δημοφιλές ώστε 30.000 άτομα έχουν -έως τη στιγμή που γράφαμε αυτό το κείμενο- μπει στη λίστα αναμονής εκδηλώντοντας το ενδιαφέρον τους στη σελίδα του εστιατορίου για ένα τραπέζι.

    Όσο για τα πιάτα, θα είναι όσο το δυνατόν πιο φυσικά, με το μενού να περιλαμβάνει, όπως διαβάζουμε, μόνο τοπικά υλικά και μεθόδους μαγειρέματος. Τα τρόφιμα θα σερβίρονται σε χειροποίητες πιατέλες από πηλό μαζί με βρώσιμα μαχαιροπήρουνα. Ακόμη και η διακόσμηση θα περιλαμβάνει γήινα, ξύλινα έπιπλα, μπαμπού και φύλλα από ιτιές για χωρίσματα, όπως και φωτισμό από κεριά για να εξασφαλίζεται η διακριτικότητα.

    the bunyadi2

    Το κόστος ενός γεύματος κυμαίνεται από 55 έως 65 λίρες το άτομο και περιλαμβάνει φαγητό και ποτό από ένα tasting menu. Οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση σε αποδυτήρια και lockers για τα ρούχα και τα προσωπικά τους αντικείμενα, ενώ θα παρέχονται ρόμπες για όσους δε θέλουν να μείνουν γυμνοί στο χώρο. Φυσικά, όπως αντιλαμβάνεστε, κάμερες ή κινητά δεν επιτρέπονται.

    Μία διαφορετική πραγματικά εμπειρία για την οποία μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο site του ξεχωριστού αυτού εστιατορίου εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles