21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Χωρίς Έλον Μασκ το Διοικητικό Συμβούλιο του Twitter

    Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη ο Έλον Μασκ, αποφάσισε ένα πρωί ότι επιθυμεί να φέρει αλλαγές στα social media, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να αποτελεί το μεγαλύτερο μέτοχο του Twitter. Αρκετοί είναι αυτοί που προσπαθούν να ανακαλύψουν το λόγο που κρύβεται πίσω από αυτό την επένδυση. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζουν και οι πιθανές αλλαγές που θα δούμε προσεχώς στη δημοφιλή πλατφόρμα.

    Ο γνωστός επιχειρηματίας, παρά το γεγονός ότι προχώρησε στη σημαντική αυτή επένδυση, τελικά αποφάσισε να μη μπει τελικά στο διοικητικό συμβούλιο του Twitter. Αυτό ανακοίνωσε ο  CEO της πλατφόρμας Παράγκ Αγκραουάλ, τονίζοντας όμως ότι το ΔΣ θα εξακολουθήσει να είναι ανοιχτό στις ιδέες του. Σύμφωνα με τα όσα ήταν ήδη γνωστά, ο Μασκ ήταν προγραμματισμένο να κατέχει μια θέση στο ΔΣ του Twitter, άλλαξε όμως γνώμη και αποφάσισε να αρνηθεί πριν ο διορισμός του τεθεί επίσημα σε ισχύ.

    Ο Αγκραουάλ δήλωσε σχετικά:

    «Θεωρώ ότι είναι για καλό. Πάντοτε ακούγαμε τις πολύτιμες συμβουλές των μετόχων μας είτε ήταν μέλη του συμβουλίου είτε όχι. Ο Έλον είναι ο μεγαλύτερός μέτοχός μας και θα παραμείνουμε ανοιχτοί στις ιδέες του».

    Διαβάστε επίσης: Dark web: Τη μεγαλύτερη αγορά παράνομων αντικειμένων έκλεισαν οι γερμανικές Αρχές (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles