14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Χωρίς λόγια (Mute): Η επερχόμενη ταινία του Netflix δε χρειάζεται λέξεις για να σας πείσει να την περιμένετε!

    Χωρίς Λόγια: Το Βερολίνο στο μέλλον, αλλά αρκετά κοντά για να μοιάζει οικείο. Σε αυτή τη δυναμική αλλά συχνά σκληρή πόλη, ο Λίο (Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ) – ανίκανος να μιλήσει εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε σε παιδική ηλικία- αναζητά τη χαμένη του κοπέλα, τον έρωτα της ζωής του, σε σκοτεινούς δρόμους, ξέφρενες πλατείες και σε κατοίκους- σκιές της πόλης. Καθώς ψάχνει απαντήσεις, ο Λίο βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Κάκτους Μπιλ (Πολ Ραντ) και τον Ντακ (Τζάστιν Θερού), ένα ζευγάρι αμετανόητων Αμερικανών στρατιωτών χειρουργών σε μια δική τους αποστολή. Αυτό το εκφραστικό ταξίδι επιστημονικής φαντασίας από τον σκηνοθέτη Ντάνκαν Τζόουνς (Φεγγάρι, Τα Τελευταία 8 Λεπτά και Warcraft: Η Σύγκρουση Δυο Κόσμων) παρουσιάζει έναν κόσμο παράξενων νομισμάτων στον οποίο η ηχώ του έρωτα και της ανθρωπιάς και εξακολουθούν να αξίζουν να ακούγονται.

    Mute 2

    Τη σκηνοθεσία του Χωρίς Λόγια υπογράφει ο Ντάνκαν Τζόουνς και το σενάριο ο Τζόουνς μαζί με τον Μάικλ Ρόμπερτ Τζόνσον. Παραγωγός της ταινίας είναι ο Στιούαρτ Φένεγκαν, ενώ οι Τσαρλς Σίσελ και Τρέβορ Μπίτι είναι εξωτερικοί παραγωγοί. Tο Χωρίς Λόγια θα είναι διαθέσιμο στο Netflix στις 23 Φεβρουαρίου 2018.

    MUTE_Vertical-MAIN_PRE_GRE

    Μεταφερθείτε στον φουτουριστικό υπόκοσμο του Βερολίνου με το επίσημο τρέιλερ για την επερχόμενη ταινία του Netflix Χωρίς Λόγια με τους Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Πολ Ραντ και Τζάστιν Θερού.

    www.netflix.com/mute

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles