13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Χωρίς περιττούς θορύβους, χωρίς καλώδια και χωρίς περισπασμούς… Γνωρίστε τα WF-1000XM3 της Sony!

    Η Sony επεκτείνει την αναγνωρισμένη σειρά ακουστικών 1000X με την προσθήκη των πραγματικά ασύρματων ακουστικών νέας γενιάς, WF-1000XM3. Η κορυφαία1 τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου της Sony βελτιώνεται περαιτέρω με τον HD Noise Cancelling QN1e επεξεργαστή και την τεχνολογία Dual Noise Sensor, που προσφέρουν εξαιρετική απόδοση εξουδετέρωσης θορύβου, επιτρέποντάς σας να ακούτε τη μουσική που επιθυμείτε και τίποτα παραπάνω.

    WF-1000XM3_S_Insituation-Large

    Χωρίς θορύβους

    Τα ακουστικά WF-1000XM3 διαθέτουν τεχνολογία Dual Noise Sensor που σε συνδυασμό με τον νέο HD Noise Cancelling QN1e επεξεργαστή, προλαμβάνουν και εξουδετερώνουν το θόρυβο, έτσι ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στη μουσική σας. Χάρη στην τεχνολογία Dual Noise Sensor, ένα μικρόφωνο τροφοδοσίας προς τα εμπρός και ένα μικρόφωνο τροφοδοσίας στην επιφάνεια των ακουστικών αποτυπώνουν καλύτερα τον ήχο του περιβάλλοντος γύρω σας. Έχοντας τραβήξει τον ήχο του περιβάλλοντος, ο HD Noise Cancelling QN1e επεξεργαστής αρχίζει να λειτουργεί. Ο επεξεργαστής δημιουργεί έξυπνα ένα ανεστραμμένο ηχητικό κύμα για να αντισταθμίσει τον ενοχλητικό θόρυβο του περιβάλλοντος. Δεν είναι μόνο ότι ακυρώνει περισσότερο τον θόρυβο σε όλες σχεδόν τις συχνότητες, αλλά χρησιμοποιεί και λιγότερη ενέργεια. Οποιοσδήποτε θόρυβος μπορείτε να φανταστείτε, από τον ενοχλητικό θόρυβο στις καμπίνες του αεροσκάφους, μέχρι τη φασαρία των δρόμων της πόλης, εξουδετερώνεται δραστικά από τα ακουστικά – έτσι μπορείτε πολύ εύκολα να επικεντρωθείτε στην αγαπημένη σας μουσική.

    Εντυπωσιακός Ήχος

    Βασικό χαρακτηριστικό της σειράς 1000X, η δυνατότητα να απολαύσετε πλούσιο, υψηλής ποιότητας ήχο στα ακουστικά WF-1000XM3 και να ακούσετε τη μουσική σας, σύμφωνα με τις πραγματικές προθέσεις του καλλιτέχνη. Ο HD Noise Cancelling QN1e επεξεργαστής επιτυγχάνει, επίσης, εντυπωσιακό ήχο χάρη στην επεξεργασία ήχου 24 bit και DAC με ενισχυτή. Η λειτουργία Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) αναβαθμίζει την ποιότητα συμπιεσμένων αρχείων ψηφιακής μουσικής, συμπεριλαμβανομένων των MP3 φορμάτ, ώστε να σας προσφέρει υψηλής ανάλυσης ποιότητα ήχου. Βυθιστείτε πλήρως στον υψηλής ποιότητας ήχο, είτε ακούτε μουσική είτε απολαμβάνετε μια νέα ταινία, εν κινήσει, μεταμορφώνοντας έτσι μια δύσκολη μετακίνηση σε μια διασκεδαστική και ξεκούραστη απόδραση από την φασαρία γύρω σας.

    WF-1000XM3_S_WearingSensor-Large

    Πραγματικά ασύρματα, πραγματική ελευθερία

    Ο πραγματικά ασύρματος σχεδιασμός των ακουστικών WF-1000XM3 σάς επιτρέπει να μετακινείστε ελεύθερα χωρίς να μπλέκετε με περιττά καλώδια. Τα ακουστικά WF-1000XM3 είναι μικρά και ελαφριά, παρόλα αυτά, διαθέτουν ένα πρόσφατα αναπτυγμένο τσιπ BLUETOOTH. Αυτό επιτρέπει την ταυτόχρονη μετάδοση BLUETOOTH από L / R (δεξιά και αριστερά), πράγμα που σημαίνει ότι τόσο το αριστερό όσο και το δεξιό ακουστικό λαμβάνει τον ήχο ταυτόχρονα και όχι όπως το συμβατικό σύστημα μετάδοσης BLUETOOTH από αριστερά προς τα δεξιά. Συνδυασμένη με τη νέα δομή βελτιστοποιημένης κεραίας, έχει ως αποτέλεσμα μια εξαιρετικά σταθερή σύνδεση, οπότε τίποτα δεν μεσολαβεί ανάμεσα σε εσάς και τη μουσική σας. Επίσης, η βελτίωση της καθυστέρησης σημαίνει ότι μπορείτε να βυθίσετε τον εαυτό σας στις πιο πρόσφατες ταινίες με μια συζευγμένη συσκευή.

    Τα ακουστικά WF-1000XM3 έχουν σχεδιαστεί ειδικά για μεγαλύτερη άνεση και σταθερότητα στο αυτί. Ο σχεδιασμός με την «εργονομική τριπλή λαβή» κρατά τα ακουστικά σταθερά στη θέση τους, με τρία σημεία στήριξης για το αυτί. Έχει επίσης συμπεριληφθεί μια ελαστική επιφάνεια υψηλής τριβής για να εξασφαλιστεί σταθερή τοποθέτηση. Με 4 μεγέθη υβριδικών ακουστικών και τρία μεγέθη ακουστικών τριπλής άνεσης, μπορείτε να βρείτε την ιδανική εφαρμογή για εσάς.

    WF-1000XM3_B_NoiseCancelling-Large

    Απόλυτη ευκολία

    Ο HD Noise Cancelling QN1e επεξεργαστής έχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, γεγονός που αυξάνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και τον χρόνο ακρόασης. Μπορείτε να ακούσετε μέχρι και 24 ώρες[1] με ενεργοποιημένη τη λειτουργία Noise Canceling, χάρη στην κομψή θήκη των ακουστικών WF-1000XM3 που λειτουργεί και ως φορτιστής, ιδανική για την αύξηση της μπαταρίας εν κινήσει. Τα ακουστικά έχουν ακόμη και μια γρήγορη λειτουργία φόρτισης – μόλις 10 λεπτά φόρτισης σας δίνουν έως και 90 λεπτά διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

     Για ευκολία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Quick Attention για να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας, χωρίς να αφαιρέσετε τα ακουστικά σας. Απλά τοποθετήστε το δάχτυλό σας πάνω από την οθόνη αφής του αριστερού ακουστικού για να μειώσετε γρήγορα την ένταση της μουσικής και να επανέλθετε στον ήχο του περιβάλλοντος, ώστε να μπορείτε να ακούσετε κάποια ανακοίνωση ή να παραγγείλετε ένα ποτό. Επιπλέον, με τους πλήρως προσαρμόσιμους αισθητήρες αφής[2] στα ακουστικά, μπορείτε εύκολα να ακούσετε το αγαπημένο σας κομμάτι, να το σταματήσετε, να παραλείψετε τραγούδια ή να ενεργοποιήσετε τον βοηθό φωνητικού ελέγχου αγγίζοντας απλά τα ακουστικά. Επιπλέον, η νέα λειτουργία Wearing Detection διακόπτει αυτόματα τη μουσική, όταν αφαιρείτε ένα από τα δύο ακουστικά από το αυτί σας και συνεχίζει να παίζει όταν το τοποθετείτε ξανά στο αυτί σας, ώστε να μην χάσετε ποτέ το ρυθμό σας.

    Mε τη λειτουργία φωνητικού ελέγχου, μπορείτε να ελέγχετε τα ακουστικά με τη φωνή σας, μετατρέποντας τα WF-1000XM3 στον τέλειο σύντροφο σας, αν είστε συνεχώς εν κινήσει. Τα ακουστικά είναι επίσης συμβατά με την εφαρμογή Sony | Headphone Connect, όπου θα βρείτε λειτουργίες προσαρμογής για τον ήχο, την εξουδετέρωση θορύβου, χειριστήρια αφής και πολλά άλλα.

     Το μοντέλο WF-1000XM3 θα είναι διαθέσιμο από τα μέσα Αυγούστου.

     ****

    [1] Έως 24 ώρες με ενεργοποιημένη τη λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου (6 ώρες x 3 φόρτιση) και έως και 32 ώρες με απενεργοποιημένη τη λειτουργία εξουδετέρωση θορύβου (χρέωση 8 ώρες x 3). Η θήκη παρέχει έως και 3 επιπλέον φορτίσεις.

    [2] Προσαρμόσιμο μέσω της εφαρμογής Sony | Headphones Connect

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles