20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Χρήστες iPhone 7 συσκευών αναφέρουν προβλήματα «ξεφλουδίσματος» του χρώματος «matte black»!

    Ένας συγκεκριμένος αριθμός χρηστών που αγόρασαν τα «matte black» iPhone 7 ή iPhone 7 Plus διαπίστωσαν πρόσφατα ότι το φινίρισμα των συσκευών τους αρχίζει να ξεφλουδίζεται σταδιακά σε περιοχές της συσκευής με ελάχιστη φθορά, κάτι που οδήγησε στη δημιουργία παραπόνων στην επίσημη κοινότητα υποστήριξης της Apple. Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες χρηστών που αντιμετωπίζουν αυτά τα προβλήματα, το φαινόμενο κάνει έντονα την εμφάνισή του σε περιοχές όπως τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης, ακόμη και σε περιπτώσεις που η συσκευή προστατεύεται από θήκη.

    «To χρώμα στο iPhone μου άρχιζε να ξεφλουδίζει σε περιοχές όπου δεν υπάρχουν σημάδια χρήσης και παρόλο που το είχα σε θήκη από την πρώτη μέρα της αγοράς. Ξεφλουδίστηκε μέσα στις πρώτες 20 ημέρες. Η Apple θα πρέπει να αναγνωρίσει το πρόβλημα και να παρέχει μια λύση στη συγκεκριμένη περίπτωση», αναφέρει ένας χρήστης.

    iphone7matteblackchipping

    Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός χρήστη ο οποίος ανέφερε ότι το πρόβλημα στη δική του συσκευή είναι πιο έντονο: «Το χρώμα στο πίσω μέρος του iPhone άρχισε να φεύγει γρήγορα. Στην αρχή δημιουργήθηκαν κάποιες μικρές φουσκάλες. Μόλις το τοποθέτησα πάνω στο τραπέζι, αμέσως τμήματα του χρώματος έφυγαν. Εξέφρασα τα παράπονά μου σε ένα Apple Store αλλά δεν ήξεραν σε ποια κατηγορία να κατατάξουν το αίτημά μου. Το Apple Support επικοινώνησε μαζί μου και μου ζήτησε να αποστείλω μερικές φωτογραφίες».

    iphone7rearpaintpeeling

    Ένα φινίρισμα επιρρεπές στο ξεφλούδισμα του χρώματος, δεν αποτελεί χαρακτηριστικό μόνο των iPhone 7 και 7 Plus, αλλά ούτε και περιορίζεται στην «matte black» έκδοση των συσκευών. Πρόκειται για ένα πρόβλημα το οποίο επηρέαζε αρκετές εκδόσεις των iPhones του παρελθόντος, συμπεριλαμβανομένων των iPhone 6 και 6s, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει ένας μεγαλύτερος αριθμός αναφορών από χρήστες του iPhone 7.

    Ανάλογες περιπτώσεις είχαμε το 2012, με την παρουσίαση των Black και Slate iPhone 5, δυο συσκευές οι οποίες δέχθηκαν σκληρές κριτικές από χρήστες οι οποίοι εξέφραζαν παράπονα για αντίστοιχα προβλήματα. Εκείνη την εποχή, ο Phil Schiller εκ μέρους της Apple απάντησε δηλώνοντας ότι κάποια φθορά είναι φυσικό να υπάρχει. «Οποιοδήποτε αλουμινένιο προϊόν μπορεί να γρατσουνιστεί με αποτέλεσμα να εκτεθεί το φυσικό του ασημί χρώμα».

    iphone7chippedspeakergrille

    Οι κάτοχοι συσκευών «matte black» iPhone 7 επικοινώνησαν με την Apple σχετικά με τα ζητήματα αυτά και η απάντηση ήταν πως επειδή αποτελεί ένα πρόβλημα που σχετίζεται με την εμφάνιση, οι συσκευές τους δεν υπόκεινται σε καθεστώς δωρεάν επιδιόρθωσης, πάγια τακτική της Apple σε παρόμοια προβλήματα που έχουν να κάνουν με το φινίρισμα της συσκευής.

    Related Articles

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles