13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Χρήστες της OnePlus σημειώνουν ότι οι πιστωτικές τους παραβιάστηκαν μετά από αγορές από το site της εταιρείας

    Ο λόγος που πολλοί προτιμούν να αγοράζουν ένα προϊόν από την επίσημη σελίδα ενός κατασκευαστή είναι καθώς αισθάνονται ασφαλείς όσον αφορά τη συναλλαγή τους. Κάτι τέτοιο όμως δε συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση με την OnePlus, καθώς φαίνεται πως πελάτες που πραγματοποίησαν αγορές μέσω του official site της εταιρείας αντιμετωπίζουν ζήτημα με τις πιστωτικές τους.

    OnePlus-Never-Settle

    Στα forums της εταιρείας πολλές είναι οι αναφορές χρηστών πως οι κάρτες τους παραβιάστηκαν και έλαβαν σχετικές ειδοποιήσεις από την τράπεζά τους, αμέσως μετά την αγορά προϊόντων από το site της OnePlus.

    Μάλιστα σε σχετική δημοσκόπηση, ένα μεγάλο ποσοστό των χρηστών (συγκεκριμένα το 25%) παραδέχθηκε πως αντιμετώπισε πρόβλημα. Από τους υπόλοιπους το 40% δεν είχε κάποιο θέμα, ενώ οι υπόλοιποι χρησιμοποίησαν για τις συναλλαγές τους το Paypal.

    Δεν έχουμε, προς το παρόν, κάποια επίσημη ενημέρωση από την OnePlus για το αν υπήρξε μία παραβίαση στο site της, όμως ένας community manager της εταιρείας σημείωσε ότι έχει δει τις δημοσιεύσεις και τις έχει στείλει στο customer care της εταιρείας για περαιτέρω έρευνα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles